Inspektor 2 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kruševac/Beograd Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, moje ime je Aleksandar iz Krusevca, imam 23 godine. Ljubitelj sam motoronih vozila od malih nogu, ali nikako nisam bio u prilici da posedujem jedan dvotockas. U planu mi je da u skorije vreme kupim neko motorce, videcu vec koji... Za sada toliko od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 11, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego što kupiš izvrši dobru inspekciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor 2 Napisano Mart 11, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kruševac/Beograd Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan To pod obavezno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...