demro.st 435 Napisano Mart 8, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav da pitam strucnije od mene dal motor treba da radi kad se skine plus klema kod mene se odmah dasi dok ne skinem klemu virago radi ok kad skinem gasi se odmah danas kad sam ugasio vise nije mogo da upali slab bio akum, kad sam ga stavio na punjac posle pola sata upalio dal je regler ako je gde da se nadje --kupi hvala janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 8, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa izmeri jel puni aku prvo, mozda je crko aku.. ako nepuni izmeri medjufazno punjenje,ako ima punjenje medju fazama, onda menjaj regler,ako nema punjenje izmedju faza namotaji... trebati 7minuta sve to da premeris.. i neskidaj klemu dok motor radi...stetno je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 8, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Virago ima TCI sistem paljenja - prema tome, bez akumulatora to ne može da radi. Dalja dijagnostika kao što je Boki naveo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Mart 8, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Virago ima TCI sistem paljenja - prema tome, bez akumulatora to ne može da radi. Dalja dijagnostika kao što je Boki naveo... hvala zasad ujutroidem kod kolege koji ima unimer cujemo se sutra pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale1 0 Napisano Maj 11, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha virago xv 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, jesi rešio problem? Ja sam imao frku sa mojim viragom 125, nije hteo da puni tj. crko regler. Kupio sam Joskin regler a 60 evra i uz pomoc uputstva ga sam povezao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...