RobertM 2 Napisano Octobar 27 U prolazu, 1 post Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: Honda Shadow VT600C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima! Da se predstavim, Robert iz Bačkog Monoštora (okolina Sombora), od nedavno član ovog foruma a od neki dan i ponosni vlasnik svog novog ljubimca, Honda Shadow VT600C 1995. Ranije sam kao mladji vozio sve i svasta od manjih mopeda ali sam nedavno pogozio za "A" kategoriju. Imam 50 godina i sad se setih da predjem na nesto "ozbiljnije" . Mislim da je za pocetak ovo dobar izbor za mene a za posle cemo videti. Pratim i ucim, ako bude pitanja nadam se da cu ovde pronaci odgovore a i steci neka nova poznanstva. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
Arakis 801 Napisano Octobar 27 Svakom po zasluzi, 11236 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Roberte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
RobertM 2 Napisano Octobar 27 U prolazu, 1 post Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: Honda Shadow VT600C Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Arakis je napisao: Dobrodosao Roberte! Hvala lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites
lomitelj 1443 Napisano Octobar 27 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Linen (Lünen), Nemačka Motocikl: Honda VFR800 VTEC 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites