Jump to content

Moto Zajednica

Abi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    806
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Svuda po malo
  • Motocikl
    Lep

Poslednji posetioci profila

5967 profile views

Abi's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

952

Reputacija u zajednici

  1. Abi

    Koje gume uzeti?

    Ne znam, ja sam narucio par i pisalo je besplatna dostava u poruci i stvarno je cena bila samo za gume. Deluju profesionalno, sve jave, potvrde itd. Ja nisam ni pitao cak za dot, tj. pre narucivanja i receno mi je da su uglavnom oko godinu dana stare. Ova jedna je pisalo da se ceka sa lagera i pretpostavljam da je zato skoro 2 godine stara, javili su sve pre slanja.
  2. Abi

    Koje gume uzeti?

    Da i ja javim, danas stigle gume Metzeler Sportec M5. Sto Zemzem rece upakovane u najlon. Javili su mi dot pre slanja. U mom slucaju jedna je 1623, jedna 2822, ali nisam hteo da menjam, sve do 2 godine starosti mi je ok. Postarina je besplatna.
  3. @Atorn Zar je bitno? Ali ozbiljno, da li je bitno? Da se razumemo, ja Nemacku ne volim i zato sam tamo najkrace i bio, ne svidja mi se, ne prija mi. Sa te strane nas mentalitet mi mnogo vise prija. Ali da postoji kultura u saobracaju postoji, postoji i tek kako. A da li je to zato jer nema podmicivanja ili je zato jer ne znam ni ja sta je apsolutno nebitno. I jos jednom, pricamo o saobracaju, ne o tome da li su oni u globalu kulturni ili nisu, to misljenje cu zadrzati za sebe, ovde pricamo o ponasanju u saobracaju.
  4. Ja sam bio stavio preklopivu na proslom motoru iz jednog jedinog razloga sto nisam znao da li kamere na autoputu snimaju samo od napred ili ne. Meni licno autoput sluzi da jurcam kada mi se jurca, jer smatram da je (ne racunajuci stazu) dosta bezbedniji nego ici 250kmh oko grada ili kroz sela i slicno. Za druge jebem li ga. Kada sam vozio neregistrovan i bez tablice uredno sam stao sto me je kostalo 32.000 dinara i 6 kaznenih poena.
  5. Nazalost, u saobracaju jednim, mozda cak i dobrim delom - jesmo. Bahati i bezobrzani barem, mozda ne govna.
  6. Nisam hteo da pisem u temi, ali da se ukljucim Vidim zivis u Minhenu i sam sam proveo 10 godina van i u vise zemalja. Siguran sam da odlicno znas, pogotovu u Nemackoj da 99% vozaca koristi zmigavce, da staju i 5 metara pre pesackog kada vide da je neko samo prisao pesackom. Da, ne da gledaju na retrovizore, nego cak i na desni, sto bi kod nas 90% vozaca moglo da skine kao i migavce i takodje ne misle da su Boga uhvatili za k**** jer su kupili auto od 50k, a da ne pricam o klincima u starudijama od 25+ godina koji umisle da su reli vozaci. Tamo jednostavno postoji kultura saobracaja. Da, vise se postuju ogranicenja jer je mnogo manje veza i vezica, ali isto tako vecina vozaca nije bahata.
  7. Nije ona ni pogledala, ni zastala, nista. Nije ni on isao 50, ali ona bi isto uradila ma koliko on ili bilo ko da je isao. Takvi staju jedino kada vide kamion koji je "jaci".
  8. Kako napisase, isekla ga je skrenuvsi na stovariste. Otkada mi se slicna situacija odavno desila i to dok sam isao 70kmh i ne bih bas krivio motoristu za brzinu, jednostavno su bahati i "jaci" i boli ih dupe, a ne da ne vide. Uzasna nesreca, coveka vise nista ne moze vratiti.
  9. Uspeo sam juce da se ulogujem sa kompa. Nije radilo uopste, menjao sam sifru 6-7x i nista, nisam mogao da se ulogujem (blokada prosla jos odavno), dal nesto zeza sa chroma android ili sta, ne znam, mada sam sa kompa uspeo iz treceg puta i trece promene sifre. Hvala, pozdrav.
  10. deprevoz.com Takodje i prima robu na svoju adresu? Gledam da narucim tipa kornjacu, ranac itd. ali kada vidim DHL bas izgubim zelju racun je oko 130e sa postarinom.
  11. Abi

    Suzuki Gsx r600 k2

    Ja sam ga imao, zimus sam prodao. Imao sam dobar primerak, ocuvan itd. U mom slucaju prednja kocnica je kidala, ali bukvalno, evo mi R6 u garazi i nije to to kada uporedim (pa je sredjujem). Meni se licno motor svideo, dosta je veci od novijih R-ova, prosto mi je lepsi bio osecaj pri vecim brzinama, takodje je veoma upravljiv. Uglavnom sa tim sada vec starim primercima ces verovatno imati problema sa pumpom, tacnije zaprljanim filterima, diznama itd. I sto rekose, star je motor, tesko je naci ocuvan primerak.
  12. Njima sajt zeza. 5x resetovao sifru i ne vredi, cak bio i blokiran i dalje se ne mogu ulogovati.
  13. Abi

    Lidl kaciga

    Ja sam sa zenom bio jos pre 2 nedelje i nisu imali Jet u beloj boji sa cini mi se kao italijanskom zastavom u M velicini, bila ostala samo jedna u S... Pozarevac je u pitanju. Ako neko naleti u nekom gradu bio bih zahvalan da mi javi
  14. Toliko star motor sa 30k je morao da stoji duze vreme, sto znaci da 99% je rezervoar otisao iznutra i nevezano sa svime takodje su sanse da su mnogi dihtunzi (gumice) propali ili pred zamenu. Sticajem okolnosti sam imao motor '02 sa 20k na satu (kupio od poznanika koji ga je i uvezao i kod koga je bio 17 godina) i sto neko rece, prvo vidi se da nije vozeno ako je stajalo u garazi, pogotovu ako nije farban itd. Od plastika do svih metalnih delova i kada se digne rezervoar, jednostavno se vidi. Takodje diskovi fabricki, nimalo istroseni itd. itd. Ali rezervoar sam morao skroz da sredim, dizne su morale da se ociste itd. I na kraju krajeva, to se nadje jedan u 500 takav, a na oglasima je 99% motora od po 20+ godina sa 30k
  15. Abi

    Koje gume uzeti?

    I ja narucih nakon prvog odgovora, plus sam ih pozvao i devojka rece da su nove gume, novije proizvodnje (tipa do/oko godinu dana starosti). Imaju fine cene i fin izbor. Ja sam narucio Metzeler Sportec M5. M3 inace 24k dinara obe, Mitas je toliko kostao.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja