Jump to content

Moto Zajednica

BusMan

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2843
 • Pridružio se

Reputacija u zajednici

1919 Excelent

O članu BusMan

 • Rank
  Drug član

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kliks

Poslednji posetioci profila

4094 profile views
 1. A zbog tvog mira, jedan iz ergele ide u oglase. ps. Zamasti malo utiske sa probne vožnje
 2. Kako god, ali samim time što nije, sada ima moj duboki naklon. Suština je bitna! Rasterećen od brenda i svestan značaja opreme.
 3. Jel mogu ja da pogađam da je Sandi vozio neku Yamahu pre ove Honde? Uživanje je bilo čitati!
 4. Najviše volim ovakva živa predstavljanja. Lepo je gledati reklamne klipove sa kamarom emocija i pohvala, ali se samo ovako vide i vrline i mane. Naravno, najbolje je da lično probaš. 1. Ima torka čim se Kosmo smeška 2. Odšrafio se levi retrovizor To će kupac rešiti sa aftermarket preklopnim retrovizorima za 20e, a isto toliko koštaju i ti fabrički. Tu mi nikako nisu jasni svi proizvođači. Kad već prave ADV motorcikle, zašto im izostaju te bitne stavke koje inače motor i čine ADV-om. 3. Malo mu je klecnuo bubreg na nekoj rupi Kosmo vozi Husqvarnu 701 i pretpostavljam da po navici takve rupe prelazi opušteno, što bi moglo dati neke odgovore o ogibljenju. Ako bismo da polemišemo po tom pitanju, tu može da se ide u sitna crevca upoređujući ta dva motora. To je moj zaključak iz ova dva ipo minuta žive vožnje. Čekam sledeće filmiće iz Splita.
 5. Otvori nalog na postimage.org , upload-uj slike tamo (možeš da napraviš folder, recimo "profočkanje" ), pa onda fotku po fotku linkuj u browser gde pišeš tekst.
 6. I da ga preselimo u Srbiju zauvek, inače ništa od endura. Gajo, ima tu još podpitanja koja utiču na izbor: 1. Putovaćeš sa tim motorom B-SRB-B? 2. Doćićeš sa njim do SRB i ovde će te čekati da se po malo provozaš kad god dođeš? 3. Kupićeš motor u Srbiji, i ostaće ovde? Za prvu varijantu je odličan Kepin predlog (mada je taj primerak prodat u međuvremnu) Za drugu varijantu su super DRZ400 i CRF250rally. Navijam za Hondu iz subjektivnih razloga. Gledajući oglase gde si našao EXC-a, dosta su skuplji motori u Belgiji. Samo jedna Tenere, a 800e skuplja od Kepinog predloga. Lepa, ali skupa (klik)
 7. Redmi u toku vožnje?! Bravo za Vesnu! Paz'te da ne ispadne!
 8. Primećujem razliku u fotografijama u odnosu na prethodne putopise. Izraženije su boje. Nova sprava? Uživamo svi u čitanju i gledanju!
 9. Uaaaaaa! Gledam kartu i žalim zbog izbora, ali ste se oprali (za sada) sa izjavom da ćete jednom ipak. Drgim rečima, držim bič u ruci!!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja