Jump to content

Moto Zajednica

BusMan

Članovi
 • Broj tema i poruka

  2842
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1917 Excelent

O članu BusMan

 • Rank
  Drug član

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Beograd
 • Motocikl
  Kliks

Poslednji posetioci profila

4019 profile views
 1. BusMan

  "Pofočkanje" 2019 - Slovenija - Grčka _ (Putopis)

  Kako god, ali samim time što nije, sada ima moj duboki naklon. Suština je bitna! Rasterećen od brenda i svestan značaja opreme.
 2. BusMan

  "Pofočkanje" 2019 - Slovenija - Grčka _ (Putopis)

  Jel mogu ja da pogađam da je Sandi vozio neku Yamahu pre ove Honde? Uživanje je bilo čitati!
 3. BusMan

  2019 - Yamaha Tenere 700

  Jel´ stigla?
 4. BusMan

  2019 - Yamaha Tenere 700

  Najviše volim ovakva živa predstavljanja. Lepo je gledati reklamne klipove sa kamarom emocija i pohvala, ali se samo ovako vide i vrline i mane. Naravno, najbolje je da lično probaš. 1. Ima torka čim se Kosmo smeška 2. Odšrafio se levi retrovizor To će kupac rešiti sa aftermarket preklopnim retrovizorima za 20e, a isto toliko koštaju i ti fabrički. Tu mi nikako nisu jasni svi proizvođači. Kad već prave ADV motorcikle, zašto im izostaju te bitne stavke koje inače motor i čine ADV-om. 3. Malo mu je klecnuo bubreg na nekoj rupi Kosmo vozi Husqvarnu 701 i pretpostavljam da po navici takve rupe prelazi opušteno, što bi moglo dati neke odgovore o ogibljenju. Ako bismo da polemišemo po tom pitanju, tu može da se ide u sitna crevca upoređujući ta dva motora. To je moj zaključak iz ova dva ipo minuta žive vožnje. Čekam sledeće filmiće iz Splita.
 5. Otvori nalog na postimage.org , upload-uj slike tamo (možeš da napraviš folder, recimo "profočkanje" ), pa onda fotku po fotku linkuj u browser gde pišeš tekst.
 6. BusMan

  Koji enduro motor za pocetnika

  I da ga preselimo u Srbiju zauvek, inače ništa od endura. Gajo, ima tu još podpitanja koja utiču na izbor: 1. Putovaćeš sa tim motorom B-SRB-B? 2. Doćićeš sa njim do SRB i ovde će te čekati da se po malo provozaš kad god dođeš? 3. Kupićeš motor u Srbiji, i ostaće ovde? Za prvu varijantu je odličan Kepin predlog (mada je taj primerak prodat u međuvremnu) Za drugu varijantu su super DRZ400 i CRF250rally. Navijam za Hondu iz subjektivnih razloga. Gledajući oglase gde si našao EXC-a, dosta su skuplji motori u Belgiji. Samo jedna Tenere, a 800e skuplja od Kepinog predloga. Lepa, ali skupa (klik)
 7. BusMan

  Priče iz zemlje bikova [MAXI : Španija]

  Redmi u toku vožnje?! Bravo za Vesnu! Paz'te da ne ispadne!
 8. BusMan

  Priče iz zemlje bikova [MAXI : Španija]

  Primećujem razliku u fotografijama u odnosu na prethodne putopise. Izraženije su boje. Nova sprava? Uživamo svi u čitanju i gledanju!
 9. BusMan

  Pipanje robe rukama

  Uaaaaaa! Gledam kartu i žalim zbog izbora, ali ste se oprali (za sada) sa izjavom da ćete jednom ipak. Drgim rečima, držim bič u ruci!!
 10. BusMan

  KTM - narandžasta ekipa

  Prođe život.
 11. BusMan

  KTM - narandžasta ekipa

  Kad krećemo?
 12. BusMan

  KTM - narandžasta ekipa

  Auuu Kepo, pa prvi put da mi se neki KTM sviđa izgledom! Sa srećom ti sprava!!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja