Jump to content

Moto Zajednica

kupujem svecice

Recommended Posts

• moto merkat °°, 4938 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD

Kupio kod njih,kada je uporedis sa kupljenim ovde vidi se razlika,sva slova istom dubinom utisnuta i presao sam 15000 na njima,nije bas pohvalno sto nisam dugo menjao ali radile su (provereno na CO aparatu za izduvne) isto sve vreme.

Inace Madjarska etiketa,original EU

http://www.motodelov...p?ord=2&cat=164

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Ja imam set od 4 komada, polovnih, skinuo sa svog Fazera kada sam ga kupio. Nisu nove, ali su džabe. Ako želiš, mogu da ti ih poklonim.

• Podržavam 4

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Pokusaj u MOTOBIKE Novi Sad. Ja sam kod njih do sada uvek nabavljao, i to veoma povoljno. Ili, jos povoljnije ces proci ako kupis Nipon Denso, naravno sa originalnom oznakom za tvoj motocikl ( ponovo u MotoBike N.S. ).

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

NGK su izuzetno kopirane, i NIKADA, ali NIKADA neces biti sasvim siguran sta ces kupiti. Uz to jos i po cenama za NGK (brend Bato...)

Nipon Denso su manje atraktivne, manje su zvucnog imena, manje zanimljive plagijatorima, i neuporedivo je veca sansa da ces dobiti to sto i kupujes, uz dosta pristupacnije cene. Kvalitet istovetan ekvivalentnoj NGK.

Preporuka!!! :takoje:

• Podržavam 1

• U prolazu, 8 postova

imam ja po 9 eura komad ili ako oces da ustedis 6,5 eura po komadu cr9e potpuno ista svecica samo sa jednom elektrodom umesto sa dve.Provereno isto radi na raznim motorima i isto traje da li stavio sa dve tamo gde ide jedna ili obrnuto,iz svabije stigle, tamo dosta skuplje ali dajem po ovoj ceni jer su u srbiji ngk skoro 50% jeftinije

• Zainteresovan, 647 postova
  • Motocikl: ZXR 750 R

imam ja po 9 eura komad ili ako oces da ustedis 6,5 eura po komadu cr9e potpuno ista svecica samo sa jednom elektrodom umesto sa dve.Provereno isto radi na raznim motorima i isto traje da li stavio sa dve tamo gde ide jedna ili obrnuto,iz svabije stigle, tamo dosta skuplje ali dajem po ovoj ceni jer su u srbiji ngk skoro 50% jeftinije

nejgova kawa je svakako iz fabrike izasla sa jednom elektrodom ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja