Trinity 746 Napisano Mart 3, 2014 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam obavestenje Instituta za transfuziju krvi.. Поштовани, Под слоганом "Ништа без жена"четврту годину заредом, Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Србије организују акцију добровољног давања крви. Обележавајући међународни празник Дан жена, желимо да промовишемо давалаштво међуженама. Са поносом истичемо да је проценат давања крви међу женама у последње четиригодине у порасту. Тога дана, челнице значајних институција из света политике, медицине, културе и спорта, представнице различитих професија у препознатљивим униформама као и многе грађанке Београда,дарујући крв показаће своју хуманост и солидарност. Позивамо Вас да својим присуством увеличате ову манифестацију 8. марта у 12 часова у Институту за трансфузију крви Србије, Светог Саве 39, када ће ученици ОШ „Михаило Петровић Алас“ у свечаној сали Института извести представу „Бајка о даваоцима крви“. Биће нам част изадовољство да нам се придружите и будете део ове хумане и позитивне акције. Све даме моћиће да дају крв од 10 до 15 часова. Vec tri godine unazad se odazivamo njihovom pozivu, do sada standardna ekipa...mada se nadam da ce ove godine da nam se pridruzi jos neko..... Da napomenem da akcija nije rezervisana samo za zene...ko je propustio u subotu da da krv..moze da uradi to i sad na ovoj akciji. Vidimo se u subotu 08.03 Pa da pocnem spisak..: 1. Trinity 2. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 3, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine, na moju veliku zalost bez mene ...posto slobodne dane ne dobijam kada mi trebaju, silom prilike sam dala krv pre mesec dana kada su mi slobodni dani i trebali...a i verovatno radim... moje drage dame nek vam bude srecno krvarenje, mislite na mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Mart 3, 2014 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Nensy cak i ako ne mozes da das krv ti dodji. Bilo bi lepo da se sto vise dama pojavi. Ove godine su pripremili bas dobar program a bice i klope i kolaca jer imaju dosta sponzora. Tako da ko god se razmislja iz ovog ili onog razloga nek ipak dodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 3, 2014 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se čuvala za ovu priliku tako da krvarim 8. marta 1. Trinity 2. Ruža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 3, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Posao... nije do mene... jbg...znam kako je...bila sam vec dva puta... Sent from my Televizor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 3, 2014 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posao... nije do mene... jbg...znam kako je...bila sam vec dva puta... Sent from my Televizor Nensy...ne brini,razumemo...nemoj da ti bude krivo, znam da bi bila sa nama da mozes, msm bice nam zao zbog druzenja i sto nisi sa nama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 7, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Radim popodne, dolazim da pravim guzvu, motorom naravno Samo Nato kazi kad se nalazimo ispred? Sent from my Televizor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 7, 2014 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor sa Ruzom je da se nadjemo u 12 h ispred.. Super sto dolazis :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 7, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Ja u 14h moram da budem kod kice, necu se zadrzavati , ali se vidimo svakako... Sent from my Televizor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 8, 2014 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sa danasnje akcije...Ruza, Trinity, Nensy... standardna postava.. daj ovamo prstic... upozorena od osoblja..."stigle nam nove kese i malo je tupa igla" :staa2: rezultat...pooovelika modrica na mestu uboda... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 10, 2014 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Divim se ljudima, a pogotovo ženama, koje su spremne (pa još za osmi mart!!) za ovakav plemeniti potez. Na moju žalost ova tema u duhu humanitarnosti nema nikakvog odjeka,...... da ste nabavile neki nov motor ili kacigu ili,... bilo bi očito više odobravanja i oduševljenja sa strane čitaoca foruma, na žalost... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 11, 2014 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan U ovim vremenima krize više se ceni i radi na sticanju materijanih stvari nego na društvenoj odgovornosti. U neku ruku to i razumem ali ne mogu da podržim tako da najmanje što smo mogle da uradimo je da damo krv. Žao mi je samo što jako malo razmišlja na ovaj način. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 11, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Prave dame, svaka vam cast!! Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...