speedtriple 0 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX-R 600 2000 god. Odlicno stanje. 27000km. Plavo beli.Tek registrovan. Bez ulaganja. 4200e. 0652510106 Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan cena 4200e, moze zamena za kola... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Februar 26, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Mart 20, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan pala cena na 4000 e, i dalje vazi zamena za kola Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan e joj,da imam te pare,uzeo bih ga bez ikakvog razmisljanja ,ali zivot je surov pa nemam te pare. ako ti ista znaci,motor ti je predivan,vidi se da si ga lepo odrzavao i presijava se,uglancan je verovatno kolika mu je zadnja guma,jel 180 i jel fabricki auspuh ili si menjao lonac,ovo me informativno samo zanima,ali motor je za svaku pohvalu i sretno tebi u prodaji i buducem vlasniku pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Da li te zanima: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15891.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Mart 20, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izduv je fabricki. Gume su pirelli diablo, zadnja jeste 180. Motor je stvarno odlican. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Mart 20, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova mazda lepo izgleda! Kako stoji sa servisima (kaisevi, ulje, plocice...)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Ova mazda lepo izgleda! Kako stoji sa servisima (kaisevi, ulje, plocice...)? Da ne bih pisao ponovo imas ovde neke komentare i napisane sve stvari sa cenama koje treba da se urade na automobilu: http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=22548 Malo je specifican automobil i nije lak za prodaju isto tako i za kupovvinu ali kome treba roudster, a ne cabrio nece ga naci za manje novca. Ja imam jos jednu ali tu sam zadrzao za devojku jer je crvena, ako budes bio zainteresovan javi mi molim te dan ranije jer auto stoji kod drugara u garazi i nije vozen i opran cetri meseca iz razloga da mu ne povecavam km. Pozdrav, Sale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Mart 21, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sale hvala na ponudi ali mi ne igra trenutno, jer mi treba auto da sednem i da vozim a na ovoj MX5-ici ima da s radi. Thanks anyway Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor jos nije prodat, a nije ni vozen. Cena pala na 3700 e. Registrovan do Januara 2009 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan E ako ga do januara ne prodash, ja cu da ga uzmem u januaru ako bude kinte jako lep motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Uzecu ga ja pre, samo da prodam auto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi motor je stvarno odlican pa ko ima kintu nek se javi da pogleda. 0652510106 Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Jun 26, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan LAST PRICE! 3500e. Motor perfektan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre znam da nemash nishta od moje prazne priche ali odmah bi uzeo.Jbg pare koje sam namenio bio za motor su potroshene a ovaj tvoj je prelep stvarno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je i kad se prica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Jul 5, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno...3400e. 0652510106 Ivan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 6, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozhesh josh neke slike motora da mi poshaljesh?I gde se nalazhish u bgu da ga pogledam? I isprazni sanduche Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Jul 7, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Zarkovu u Beogradu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam na Vidikovcu.Zovem te sutra da ga pogledam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Jul 17, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cena motora pala na 3300e!!!. Motor je u perfektnom stanju. 0652510106 Ivan. Moze zamena za kola uz moju doplatu! Hitno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Avgust 9, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. 3200e za kes ili zamena za auto. Motor je u extra stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SH@NE 3 Napisano Avgust 10, 2008 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Novi Sad(novo naselje) Prijavi odgovor kao problematičan o boze nebi ga dao ispod 4000 nema seme! prelep motor!ikona najlepsi motor svih vremena! neradim omladinac sam al stvarno ljudi nepropustaj te ovo! srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedtriple 0 Napisano Avgust 10, 2008 U prolazu, 30 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ga ni ja dao da ne moram al sad moram. Motor je stvarno extra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...