Jump to content

Moto Zajednica

Sat za rukavice xl-l

Recommended Posts

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Menjam ozbiljan muski sat svajcarske firme Jet Set,veliki,5.5cm precnik.Znaci za Veeelke ljude...1zdravo.gifU zameni primam svasta,ali najvise mi trebaju dobre rukavice sa protektorima,kozne,kratke,u nekoj L-XL velicini,crne.Cena ovakvog sata je oko 14000,ali zaboravite to,ponudite sta imate...Sve ide bez ikakve doplate ako odgovara,,,

post-13797-0-55096400-1393581303_thumb.jpg

post-13797-0-69213800-1393581310_thumb.jpg

post-13797-0-03540000-1393581317_thumb.jpg

post-13797-0-87821400-1393581325_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Jesam velik čovek, volim satove i imam ih više komada. Imam i nekoliko džepnih i sad ih premerih - svi su prečnika 5 cm . Ovaj je baš velik ! Imam i rukavice viška, veličine XS, ali su bele ( sa plavim i crvenim detaljima ) - reklo bi se da su ženske, malo produžene ( da rukavi uđu u njih ) i bez protektora ( imaju neka ojačanja na prstima al nisu pravi protektori ). Ako ti deluje zanimljivo - mogu slikati. Rukavice su od tanke meke kože .

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Da li si siguran da je ovo rucni sat....meni po dimenzijama vise lici na zidni :)

ahahahah

kazem ja za krupne ljude...

• Drug član, 1665 postova
  • Motocikl: XF650 Zrakoprc :)

Imam i rukavice viška, veličine XS, ali su bele ( sa plavim i crvenim detaljima ) - reklo bi se da su ženske, malo produžene ( da rukavi uđu u njih ) i bez protektora ( imaju neka ojačanja na prstima al nisu pravi protektori ). Ako ti deluje zanimljivo - mogu slikati. Rukavice su od tanke meke kože .

Izvinjavam se sto malo skrecem temu sa teme. Lisac, jesu ti te rukavice na prodaju, ako jesu, reci cenu, daj sliku i kazi koja je duzina prstiju i obim sake.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja