sashac 8204 Napisano Februar 28, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Menjam ozbiljan muski sat svajcarske firme Jet Set,veliki,5.5cm precnik.Znaci za Veeelke ljude...U zameni primam svasta,ali najvise mi trebaju dobre rukavice sa protektorima,kozne,kratke,u nekoj L-XL velicini,crne.Cena ovakvog sata je oko 14000,ali zaboravite to,ponudite sta imate...Sve ide bez ikakve doplate ako odgovara,,, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 28, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jesam velik čovek, volim satove i imam ih više komada. Imam i nekoliko džepnih i sad ih premerih - svi su prečnika 5 cm . Ovaj je baš velik ! Imam i rukavice viška, veličine XS, ali su bele ( sa plavim i crvenim detaljima ) - reklo bi se da su ženske, malo produžene ( da rukavi uđu u njih ) i bez protektora ( imaju neka ojačanja na prstima al nisu pravi protektori ). Ako ti deluje zanimljivo - mogu slikati. Rukavice su od tanke meke kože . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega,to mi ne pije vodu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Februar 28, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da li si siguran da je ovo rucni sat....meni po dimenzijama vise lici na zidni 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Februar 28, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da li si siguran da je ovo rucni sat....meni po dimenzijama vise lici na zidni ahahahah kazem ja za krupne ljude... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Februar 28, 2014 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Imam i rukavice viška, veličine XS, ali su bele ( sa plavim i crvenim detaljima ) - reklo bi se da su ženske, malo produžene ( da rukavi uđu u njih ) i bez protektora ( imaju neka ojačanja na prstima al nisu pravi protektori ). Ako ti deluje zanimljivo - mogu slikati. Rukavice su od tanke meke kože . Izvinjavam se sto malo skrecem temu sa teme. Lisac, jesu ti te rukavice na prodaju, ako jesu, reci cenu, daj sliku i kazi koja je duzina prstiju i obim sake. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 2, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hajmo neke rukavice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2605 Napisano Mart 2, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne smem više da gledam ove tvoje oglase 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne smem više da gledam ove tvoje oglase ahahahahahah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo Sinke,kombinacija na vidiku... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Transakcija izvrsena... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...