lord_oblivion 1392 Napisano Februar 28, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iz Subotice da hoće i može, da pogleda dva motorića koji me interesuju ? Obaveze i razdaljina (Beograd), kao i trenutno nemanje vozila mi ne dozvoljavaju da 'skoknem' tamo da bih video o čemu se radi. Ako kolega proceni da vredi dolaziti, onda se spakujem na voz i pravac Unapred hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 28, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Subotice ali se ne bih usudio da se proglasim kompetentnim za procenu stanja motora. Probaj da kontaktiras Biker-Boy mozda ti on moze pomoci. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10730 Napisano Februar 28, 2014 Hronični Motociklopata, 7426 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan ja sam iz okoline subotice, ali nije problem, imam sutra vremena, pa ako vreme dozvoli provozao bi se da pogledam, nisam neki expert, ali vozim vec 16 godina, pokupio sam usput ponesto znanja i iskustva 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 28, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...