bokilic 6101 Napisano Mart 6, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa vidi,,moz da bude al nemora nisu ista ta dva motora na stazyi a ni na putu,jedan ima prednosti jedan mane...i tako u krug,al litra je litra a vi kako hocete.. postoje motori i sa vecom kubikazom ali ustrojen agregat na manju konjazu....nije da ih 600 ne stize,stize 600r,ne f itd ali...kubici obrtni momenat opet nekako bude u kubicima... mislim se nelazemo neki r6 nemoz da opridje uz r1...ali ostaje vozac na stazi da pokaze dalje... bobane pa on to sto si i ti seo na litru uinat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14042 Napisano Mart 6, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 600 i malu patku zapravo nije velik al je mekan ko dusha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 6, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam 600 i malu patku zapravo nije velik al je mekan ko dusha Odma kupuj 1000 !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14042 Napisano Mart 6, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ili da ga gurnem u kosnicu pa da natekne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Mart 6, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ma i labavi moze da zabavi... Slazem se bokilic, litra je litra, al ja sam prezadovoljan sa motorom... a i alatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Mart 6, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se tema pretvorila u http://www.youtube.com/watch?v=ZohpIKn-vyg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 6, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma pusti cunu,kakvo je vreme to mislim registracija ,kazne ono ovo vozicemo mi scuterice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Mart 6, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan ili cemo da bezimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 6, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ili cemo da bezimo pa sa litrom i nekako al sa 600 bogami..nisam siguran 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2608 Napisano Mart 6, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ako se meri spram patke moram da se vratim na skuter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 6, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa jes ono zato ti kupio 600 posle skutera,,s godinama sve manje i manje qq Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2608 Napisano Mart 6, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sad nešto merim i mislim se na biciklo da se vrnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 6, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan E bas ste me lepo nasmejali sa ovim patkama moram priznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Mart 7, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan E bas ste me lepo nasmejali sa ovim patkama moram priznati reche patak Dacha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 7, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan E bas ste me lepo nasmejali sa ovim patkama moram priznati reche patak Dacha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Mart 7, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan E bas ste me lepo nasmejali sa ovim patkama moram priznati reche patak Dacha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan 600 kubika je kao da imas pola motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Mart 7, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljan sa 600. I to pola je veoma brzo. To sto ti za 1 sekundu brze stignes do 270, nije bas razlika, za onoga ko se ne trka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Mart 7, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan 600 kubika je kao da imas pola motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 7, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan 600 kubika je kao da imas pola motora... Dosadan si jako sa prozivkama!Ako ti je dosadno u zivotu idi radi nesto!Nisi vise zanimljiv veruj mi!!!! Ti znas da je 600-tka pola motora!?Tebi verovatno jeste pola motora kad neznas i nesmes da je vozis kako treba!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 7, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan polako se zakuvava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imam motor od 750 kubika(125 ks) i motor od 1100 kubika...i vrlo dobro znam kakva je razlika.....a kako ne smem da vozim dovoljno je da ti kazem da mi gsxr 1100 u proseku trosi preko 10 litara benzina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan polako se zakuvava... Jesi video kako se primaju ...ja to za njihovo dobro,da se opamete i kupe pravi motor tj. neku litru..a ne isprdak od 600cm.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 7, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ...a kako ne smem da vozim dovoljno je da ti kazem da mi gsxr 1100 u proseku trosi preko 10 litara benzina.... Ovaj podatak govori mnogo, ali ništa dobro 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 7, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljan sa 600. I to pola je veoma brzo. To sto ti za 1 sekundu brze stignes do 270, nije bas razlika, za onoga ko se ne trka Aha, a F4 ide 270 km/h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...