farmaceut 25 Napisano Februar 25, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ova poruka nije za ovu oblast ali mi je tema Pomoć bajkera zaključana pa neka je administrator prebaci tamo. ovako: na sajtu Polovni automobili sam pronašo oglas 1988 Kawasaki GPX/500R Maršala Tita 89 25225 Kruščić, Zapadno-bački okrug <br style="margin: 0px; padding: 0px; border-style: none;">Srbija <br style="margin: 0px; padding: 0px; border-style: none;">0605706004 pa me interesuje ako neko živi u blizini (Kula Kruščić) da se zainteresuje i prikupi mi informacije i ako može pogleda i proba motor za mene, jer sam sa krajnjeg juga (Leskovac) pa mi je nezgodno da prevalim toliki put a da motor ne odgovara oglau (na šta sam toliko puta naleteo). Cena je stvarno smešna pa mi je nešto tu sumnjivo molim još jednom ako ima nekoga od braće da mi pomogne neka mi se javi na apotekarss@gmail.com ili na 060 0598 186.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1876 Napisano Februar 25, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj po stare dane da kupis sebi problem samo zato sto deluje jevtino.Ima za samo malo vise para radevnih motora.Mislim onih koji nisu tolko stari i nisu tolko retki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Kruscica . Imas PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Februar 25, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre zvao momka koji se druzi sa vlasnikom, kaze da je taj motor prodat pre neki dan, ali izgleda da nije skinuo oglas... U svakom slucaju kolega nisi puno propustio, ako me razumes 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...