Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha TDM 850 4TX kontakt/struja

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo)

Pozdrav svima, imam problem i svaka sugestija i ideja je dobro dosla.

Motor je lepo palio do pre neki dan... pre neki dan sam skinuo masku oko instrumenata i ofarbao je, kad je maska vec bila skinuta raskacio sam i sijalice na farovima, konstatovao da je leva H1 a desna H3... Kada sam sve vratio, motor je mrtav... Dam kontakt i nista, nema svetala, sirene, kontakta.. Proverio sam menjac je u neutralu, ali ne svetli mi N na tabli, kill prekidac je On... Digao sam sediste izmerio struju, akumulator je ok... Ali ja nemam ni signalizaciju niti mogu da upalim motor.

Pregledao sam sve dzeksne i sve mi deluje ok... Ima li neko bilo kakvu ideju?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo)

Hvala bdada... Problem je resen...

Zapravo ja sam osigurace sve vec pogledao i bili su ok, na mom motoru su u kutiji 4 osiguraca, sa leva na desno 2 od 15A i 2 od 7.5, ali pored + kleme ima jos jedan osigurac koji do sada nisam video, izdvojen je i ima zasebno kuciste... Taj je od 25A i on je pregoreo, sada kada sam njega zamenio sve je opet savrseno.

Puno hvala, naucio sam nesto novo o mom novom motoru.

Ne znam cime sam izazvao problem ali je ocigledno osigurac otisao kada sam menjao sijslice. Hvala.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja