Markic =) 1 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 28 postova Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cime je najbolje ofarbati auspuh, planirao sam u crnu boju, kakva je i bila vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 23, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Cime je najbolje ofarbati auspuh, planirao sam u crnu boju, kakva je i bila vec. Imas onaj mat crni sprej za visoke temperature.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajko aprilia 10 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na mojoj apriliji rs ofarbao sa crnim visoko temperaturnim sprejom ii pokazalo se skroz dobro pola god nakon farbanja jos je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markic =) 1 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 28 postova Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Priprema? Treba li nesto pre nego sto ofarbam, da skinem skroz ovu farbu sto je sad, ili da osmirglam malo i celicnom cetkom skinem ovu rdju? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajko aprilia 10 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ti je da skines do kraja staru farbu i rdju a onda dobro prebrisi ili operi auspuh i nakraju ofarbaj ali obavezno ofarbaj sa visoko temperaturnim sprejom obican ce da obgori pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...