O l e g 118 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Alpinestars pantalone, XL, protektori na kolenima i kukovima, rajfešlus sa strane - zgodno za oblačenje preko cipela i obicnih pantalona, malo nošene, meni kratke. 80 eura 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2868 Napisano Mart 5, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2775 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok i težak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 187cm, 94kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2868 Napisano Mart 5, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2775 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan malečne mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Mart 25, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ispravka - nemaju protektore na kukovima, nije ni predvidjeno da imaju, pomesao sam sa drugim pantalonama… Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Obim struka - najsire (ima cicak za stezanje) - 105cm Duzina nogavice spolja - 106cm Duzina nogavice iznutra - 82 cm ( nisam siguran da sam ovo najpreciznije izmerio, ali tu je negde). Ne skida se postava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 6, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima zamena za manje, uzi struk, javi se na 0641184604. Meni su tvoje taman a moje tesne u struku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne zanima me zamena, imam vise pari moto pantalona. Hvala! Pozdrav... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano April 7, 2014 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A za enduro jaknu XL, sa protektorima i postavom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano April 7, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba hvala! Imam jakni za izvoz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...