ANTIC GM 43 Napisano Februar 20, 2014 (promenjeno) Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan prodajem,ali pre bi da menjam za neki motor ili skuter i mogucnos moje manje doplate..auto je bio nekada na trkama,ali je uzet i sredjivan za grad.trenutno je neregistrovan.motor je friziran i neduva niti trosi ulje,menjac sportski skracen,,itd,amortizeri zadnji su ostali da se napune ...poruke i ponude preko PP Promenio Februar 20, 2014 član ANTIC GM 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Daj brate , neku okvirnu cenu...da zna narod sta da ti nudi nekog jeftinog V-Road-a ili preskupu Afriku Twin . Salim se malo... al mogla bi neka pocetna cena i info , sta sve fali od sedista i "dodatne" opreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Februar 21, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ha,ha,ha u pravu si Vlado...ja reko jugo ko jugo...svi znaju otprilike cenu pa nepostavljam...ali evo sad za kes je 550,koliko me je izasla limarija,farbanje i jos neke sitnice,,ceo enterijer je tu samo moram da ubacim,i cela instalacija i instrument tabla uradjeni...neznam sta vise da kazem,,, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 28, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi...krecem od sebe... u nedostatku sredstava za neku CRX, Calibru, Corado i slicne malo sportskije a vremesnije automobile, i ja sam mastao o preradi Yuga, cak sam bio u pregovorima za neki Fiat-ov agregat i i sl. Ono sto je glavna prednost ovog auta, i sto bi zainteresovalo mene kao kupca, jeste ona klasika.... koliko ks ima (kolko moz da razvije ) i sta moze da uradi taj frizirani u odnosu na standardne motore Yugica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ja stvarno nisam upoznat sa ks i max brzinom..nisam stigao da testiram dok je bio registrovan,ali to je cista klasika valjda u friyiranju agregata i menjaca za trke,mahom svi su isti...drugo je ubacivati agregate od fiatovih modela primera na pocetku ritma,una turbo,sada brave itd,itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...