Jump to content

Moto Zajednica

jugo sport

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 212 postova
  • Motocikl: Super Tenera 750 91.

prodajem,ali pre bi da menjam za neki motor ili skuter i mogucnos moje manje doplate..auto je bio nekada na trkama,ali je uzet i sredjivan za grad.trenutno je neregistrovan.motor je friziran i neduva niti trosi ulje,menjac sportski skracen,,itd,amortizeri zadnji su ostali da se napune ...poruke i ponude preko PP

post-3304-0-62116600-1392887589_thumb.jpg

post-3304-0-21851200-1392887608_thumb.jpg

post-3304-0-92731200-1392887631_thumb.jpg

post-3304-0-26297600-1392887668_thumb.jpg

post-3304-0-33106400-1392887693_thumb.jpg

Promenio član ANTIC GM
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Daj brate , neku okvirnu cenu...da zna narod sta da ti nudi nekog jeftinog V-Road-a ili preskupu Afriku Twin :zvizduk::lol: .

Salim se malo... al mogla bi neka pocetna cena i info , sta sve fali od sedista i "dodatne" opreme :takoje:

ha,ha,ha u pravu si Vlado...ja reko jugo ko jugo...svi znaju otprilike cenu pa nepostavljam...ali evo sad za kes je 550,koliko me je izasla limarija,farbanje i jos neke sitnice,,ceo enterijer je tu samo moram da ubacim,i cela instalacija i instrument tabla uradjeni...neznam sta vise da kazem,,, :neznam:

• Podržavam 1

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

Pa pazi...krecem od sebe...

u nedostatku sredstava za neku CRX, Calibru, Corado i slicne malo sportskije a vremesnije automobile, i ja sam mastao o preradi Yuga, cak sam bio u pregovorima za neki Fiat-ov agregat i i sl.

Ono sto je glavna prednost ovog auta, i sto bi zainteresovalo mene kao kupca, jeste ona klasika.... koliko ks ima (kolko moz da razvije :zvizduk: ) i sta moze da uradi taj frizirani u odnosu na standardne motore Yugica?

ja stvarno nisam upoznat sa ks i max brzinom..nisam stigao da testiram dok je bio registrovan,ali to je cista klasika valjda u friyiranju agregata i menjaca za trke,mahom svi su isti...drugo je ubacivati agregate od fiatovih modela primera na pocetku ritma,una turbo,sada brave itd,itd :neznam:

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja