sergio 2328 Napisano Februar 20, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pantalone iz naslova. Kupljene su u Beogradu, u Army shop-u (ako se secam dobro, placene su 4.000din). Nosene su svega nekoliko puta, nakon cega sam zakljucio da su mi ipak prevelike. Stajale su u ormaru, u nadi da cu da porastem jos malo, ali nista od toga Na struku imaju 'zatezace' za korigovanje obima. Nogavice na krajevima imaju uckur. 2 prednja dzepa, 2 zadnja, 2 bocna (bocni i zadnji dzepovi se zatvaraju klasicnim dugmicima) Na guzici su ojacane - dupliran materijal. Materijal: rip stop Velicina: XL (Ja sam visok 188-189cm, imam 99-100kg i malo su mi dugacke) Sirina struka: 48-9cm (moguce je smanjiti) Duzina nogavica sa unutrasnje strane: 83cm (mereno po savu) Duzina nogavica sa spoljasnje strane: 116cm (mereno po savu) Cena: 2.000,00 rsd Moze preuzimanje u BG, a saljem i brzom postom. Telefon: 064/1903 712 A moze i ovde na PP, tj. PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Februar 20, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Edit: Pantalone prodate nasem kolegi turbopedji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...