Mikka 431 Napisano Januar 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo stigo i kod nas, obe verzije GS i GS adv. Ok nije novi model vec samo malo facelift ali ja sam pod utiskom, mesecima gledao fotke i sve je to ok ali uzivo ! uhhh popeglali su ih taman, sto se tice agregata dodato 5 konja i kraca prva brzina i oba modela imaju ESA, elektronsko podesavanje vesanja !!! sto je po prvi put stavljeno na takav tip motora ! ima valjda tri moda, sport, travel i off road, evo par fotki sa telefona, toliko sam pod utiskom da nisam ni slikao posteno ! Nadam se ADV-u !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Januar 29, 2008 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan meni se iskreno i ne svidja... jbg.. o ukusima ne treba raspravljati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan taman kad sledece godine prodam auto i pokupim besplatne akcije ostalim clanovima porodice bice moj! ;D naj motor na planeti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mikko, a kad ce tvoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan meni se iskreno i ne svidja... jbg.. o ukusima ne treba raspravljati.. naravno ! cemu onda tvoj post ?? ;D Mikko, a kad ce tvoj? pa radim na tome ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan jao Mikka,sta mi radis ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan jao Mikka,sta mi radis ;D ;D ;D hihihi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ma kupit cu ga i ja ako se ove godine odreknem putovanja po Srbiji ;D Prosle godine sam bio 8 puta pa izracunaj. ali sta sa svim onim silnim pljeskavicama,janjcima,kajmakom,koljenicama....tko ce to nadoknaditi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 29, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma kupit cu ga i ja ako se ove godine odreknem putovanja po Srbiji ;D Prosle godine sam bio 8 puta pa izracunaj. ali sta sa svim onim silnim pljeskavicama,janjcima,kajmakom,koljenicama....tko ce to nadoknaditi ;D ;D ;D Ma da bre ! bes Srbiju ! znas je napamet ! nego lepo ti BMW pa da rolamo ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Biram onaj sa prve dve slidze. Mikko, vidim ja da si ti vecers obnevideo od utisaka. Da prodas retrovizore posto ih slabo koristis ! ;D Postao si najvidjeniji bajker grada Beograda za JAN.`08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da ne volem mnogo BMW-ove motore,al' za ovaj bi i bubreg zrtvov'o ;D...Meni je R1200GS Adventure najlepsa kreacija u moto svetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan evo par fotki sa telefona, toliko sam pod utiskom da nisam ni slikao posteno ! Tvoke slike sa telefonom su bolje nego moje pravom kamerom! Idi bre Mikko sto mi kompleks nabijas! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Davno sam sebi obecao da nikada necu voziti auto bez grejaca sedista a sad sam tome dodao da nikada necu kupiti motor bez grejaca za ruke i GPS. Ma nikada necu kupiti motor koji nije bar BMW1200GS. Sajam motora je za dve nedelje pa cu morati nekako da ubedim zenu da je GS ono sto nam treba i da ce nam on poboljsati vezu i bracni zivot. ;D By RSVMillenian, 09.01.2008. evo par fotki sa telefona, toliko sam pod utiskom da nisam ni slikao posteno ! Tvoke slike sa telefonom su bolje nego moje pravom kamerom! Idi bre Mikko sto mi kompleks nabijas! ;D I, sta bi sa ubedjivanjem drage nam 'RSVMillenian-e' ?? Prodje dva`es dana !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan I, sta bi sa ubedjivanjem drage nam 'RSVMillenian-e' ?? Prodje dva`es dana !! ;D ;D Cekam sajam koji pocinje 8. Februara pa da pocnem sa cvecem i poljupcima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije losh. Mada ima i bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Januar 30, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kao na primer? Za tu namenu, sta je bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Mikko sve si nam rekao, samo nisi rekao cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 30, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam kažem da u L.A. još nije stigao... A posle pričate u BG-u ne mož' da se nadje ovo ili ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Januar 30, 2008 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Ma najezis se samo kad vidis kako izgleda .......Pozitivno naravno obozavam njegov iizgled ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Samo da vam kažem da u L.A. još nije stigao... A posle pričate u BG-u ne mož' da se nadje ovo ili ono... a pa to nije cudo. Dugo mi uzivamo u novim modelima evropskih prozvodjaca motocikala i automobila pre nego sto se oni pojave u USA. Razlika je samo sto, kad se konacno pojave kod vas, vi odete pa ih kupite a mi ih i dalje gledamo ;D PS Mikko, navijam za tebe da ti dodje pod dupe sto pre!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 30, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre...Mikko! ;D Kad sam video Naslov+Autor......a ono nishta! :D Ajde,pozzuri sa tim projektom! :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Kao na primer? Za tu namenu, sta je bolje? Honda africa tvin je bolja za tu namenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Super, dodali su jos elektronike. Jos servo volan da ugrade i odo ja da ga pazarim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Mikko....ako imas (a svi znamo da imas ;D ) kupuj ovo cudo, pa makar samo da ''umru dusmani'' (a svi znamo da njih uvek ima ;D ) Di beste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 30, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor...jedinstvenog i upecatljivog izgleda, ne mozes ga pomesati ni sa cim... i ima brate karakter...nije bezlican... Ja bih licno voleo da imam ovako nesto za duga putovanja (kad budem imao novca, a time i vremena za duga putovanja, a i za motor )... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...