Cedo11 2460 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kofere iz naslova. Dobio sam ih uz motor. Koristio sam ih svega jedanput i to nekih 150km. Stoje mi već godinu i po dana u ormanu, skupljaju prašinu, pa bi ih prodao nekome kome trebaju. Nemaju vidljivih tragova oštećenja. Nemam ploče za njih (u stvari imam, ali su sve vreme bile na motoru i skrljane su od offroad-a . To su one limene ploče, koje nisu nizašta, čak i kad su nove). Kačenje je monokey! Oba kofera poseduju po dva ključa. Cenim ih 50€, mislim da je korektna cena. Prodaju se isključivo u paru! Na ovom koferu je pukla zakačaljka (tako sam dobio). Možete me kontaktirati preko privatne poruke ili preko telefona na broj 066/136-692. Šaljem isključivo preko Post Express-a, jer sa njima imam uvek pozitivno iskustvo. Mislim da sam sve informacije rekao. Ako nisam, naglasite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 10, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 5000din. Kupe mi bezveze prašinu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 10, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi rezervisani... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Mart 11, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Koferi otputovali u Staro Selo! Novom vlasniku želim puno bezbednih kilometara i u zdravlju da ih vozi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...