RaS 1754 Napisano Februar 16, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pantalone iz naslova. Odlično očuvane. Kupio sam ih jesenas od kolege sa foruma, ali sam ih nosio svega par puta. Što se dimenzija tiče, piše na njima XXL, ali ja bih pre rekao da su XL. Imam 180cm i 75kg i malo su mi komotnije. Imaju do duše one trake na pojasu, pa se mogu podešavati, ali su meni ipak preširoke. Kontakt na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Samo danas ove pantalone idu za 30e. Od sutra cena ponovo 40. Napominjem da su zaista u odličnom stanju, jako su kvalitetne i robusne, a dajem ih za smešne novce ... Ako treba, uslikaću ih i postaviti slike ovde ... uslikao ... PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan odgovorio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Otišle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...