vasa maser 28 Napisano Februar 15, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zensku jaknu L i pantalone 40 . Kisno odelo. Cizme 37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa maser 28 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje potrebna zenska oprema i muska kozna jakna XXL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 26, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku jaknu L i S ima i pantalona malih velicina.Jaknu imam jednu polovnu gerikenovu 58,odlicna koza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 26, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imam jos uvek novo kozno odelo od Triumpha, originalno sa svim etiketama na njemu. U pitanju je dvodelni kombinezon sa svim zastitama unutra. crne boje sa natpisom Triumph preko grudi. Gornji deo je velicine L a pantalone 2L Odelo se nalazi u Loznici Lici na sliku ispod, ali nema te bele sare po sebi nego je bas crno. Odlicno je odelo i za sportske modele kao i za naked i tour bajkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan Ako te interesuje textil jakna, sa protektorima, S velicina ali na 171cm i 65kg skoro dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12736 Napisano April 27, 2014 Ne silazi, 7373 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Buse-Tacoma-Touring-11978358-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 27, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slicica, ako je jos uvek aktuelna kupovina. Kao sto sam rekao, potpuno novo, neosteceno, i jos vise etikete na odelu. Za frakciju od nove cene koja je bila ako se ne varam oko 900 eura. A ispod imas i katalog pa mozes da vidis velicine da li odgovaraju. Triumph Decima se zove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam dvodelno kožno plavo belo odelo žensko br 40 cena 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja dvodelno kozno odelo nosio ga moj sinak jedno 3 puta ,sad mu malo,znaci novo,60e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam dvodelno kožno plavo belo odelo žensko br 40 cena 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Vaso, imam fantasticne zenske kozne pantalone, kupljene u Polo-u, nenosene. Supruga je probala, ali je zakljucila da joj je ipak veliko. Posto ona inace nosi br.38, kapiram da su 40. Mozes da ih dobijes na probu kad god ti odgovara. Pozz Bora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...