Spajk 828 Napisano Februar 17, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mu ne treba 130ks..ja sam vozio R1 i presao na Tcat,lepse se vozi,udobniji,mirniji,cak mu je i osovinsko rastojanje vece za 5 cm....ko kaze da mu je malo 100ks za ulicu i put lupa gluposti........ Ima kolega sa foruma 2001g davao za 1600-1700,best bay.. evo kako seba napravi nosac i kako stoji kofer.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Februar 17, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moras se odluciti. Ili ces uzeti "R"-a, i prziti sa njime, ili ces uzeti TURERA, i voziti se lagano gde god ti na pamet padne. Ovo sto gledas su BICIKLE, zaglavljene negde u sredini ove dve klase, sa namerom da budu super kompromis. A svaki KOMPROMIS JE MAJKA ZAJEBA!!! Mislis da imas "R"_a, a u stvari ga nemas, i veoma brzo pocnes da uvidjas limite kompromisa. Mislis da imas Turera, i kada krenes na put, veoma brzo upoznas ogranicenja koja ovi motori imaju po pitanju udobnosti... Presaberi se sta ti je veci prioritet, pa po tome odluci sta ces kupiti, barem za prvo vreme. A posle dokupi i onaj drugi. I ja sam se u startu zaHebao, pa sada imam od svega po nesto, tako da ovaj savet mozes smatrati kao iskustveni, iz prve ruke. PS. Zasto bi placao registraciju za motocikl do 750ccm, a vozio biciklu od nepunih 600ccm? PS1. Zasto bi odrzavao 4 cil i izigravao Rosija na necemu od nepunih 100ks, kada za iste pare mozes terati 750-icu od 125-130+ks? :aha: Iskreno vise volim R ove,al jbg nesto mi ne odgovaraju,kao klinac sam vozio(pozajmljivao)skoro svaki model gsxr-a,stariji su mi odgovarali,merkao sam i tvoj al pare vec otisle,voznja k-9 ke me je nekako ohladila od te klase,sve me boli nakon 10-ak min voznje mozda i zbog toga sto sam odmarao od motora 7 godina,neka ozbiljnija putovanja za sad ne planiram a i przenje mi nije u planu tako da ovi modeli po meni predstavljaju dobar kompromis,svakako hvala na savetu,jednom sam se zeznuo valjda necu ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 22, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Za ove ljubomorne sto nemaju Honde i sto nece da priznaju neke stvari, mogu vam preporuciti da kupite nalepnice Honde i zalepite na motor. Odma ce da ide bolje i da prekine da se kvari Nemojte zezati coveka, objasnite mu sta je motor. Sve hvali, Hondu vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ubedjuj me ti,probao danas cbr 900rr,kakav motor jbt,da kupim njega i vw corrada i ispunicu sve klinacke snove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan VW Corado alias Seoski Porše Suzio si krug na ozbiljne motore,još samo da razmišljaš o nekom ozbiljnom autu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma imam 2 ozbiljna auta al reko kad se vec vracam u srednjoskolske dane da budem kompletan,salu na stranu rr mi se bas svidja,nekako vise volim te starije motore,ma odlepio sam danas sam gledao i uljaru 1100uvezo drugar i lomi se dal da je proda,znaci ja sam je video cim je stigla i jos ne mogu da verujem da motor star 20 i kusur godina moze da bude tako ocuvan,govorim sebi da ne brzam al cim cujem da se u blizini nesto prodaje trcim ko da je dzabe,uglavnom dok ne nadjem makinu skuter necu da prodajem,ljudi smo stacete na nekoj voznji da me sacekate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da zelim nekog turera, gledao bih ovako nesto: http://www.polovniautomobili.com/oglas4424825/suzuki_v_strom_dl_650/ Ima ovaj za sredjivanje, ali MISLIM da moze da se uradi prerada za relativno malo para ako je sve ostalo ispravno: http://www.polovniautomobili.com/oglas4421109/suzuki_dl_650/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Februar 22, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan dobar ovaj prvi nema sta,dobra i cena doduse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo crno sredjivanje, da moze jeftino sredio bi ga taj sto prodaje i stavio bi ga na oglas u punoj ceni....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da MISLIM da moze da se uradi PRERADA za RELATIVNO MALO PARA ako je sve ostalo ok. Vracanje u originalno stanje naravno da kosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Mart 2, 2014 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan vidi na forumu kod cafe racera, svi hvale motore koje dovozi. ja ih zasad samo gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Mart 8, 2014 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel i onaj vfr-movistar na polovnim automobilima njegov? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juliet 1 Napisano Mart 8, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Brcko Motocikl: Honda nt700 deauville Prijavi odgovor kao problematičan Moras se odluciti. Ili ces uzeti "R"-a, i prziti sa njime, ili ces uzeti TURERA, i voziti se lagano gde god ti na pamet padne. Ovo sto gledas su BICIKLE, zaglavljene negde u sredini ove dve klase, sa namerom da budu super kompromis. A svaki KOMPROMIS JE MAJKA ZAJEBA!!! Mislis da imas "R"_a, a u stvari ga nemas, i veoma brzo pocnes da uvidjas limite kompromisa. Mislis da imas Turera, i kada krenes na put, veoma brzo upoznas ogranicenja koja ovi motori imaju po pitanju udobnosti... Presaberi se sta ti je veci prioritet, pa po tome odluci sta ces kupiti, barem za prvo vreme. A posle dokupi i onaj drugi. I ja sam se u startu zaHebao, pa sada imam od svega po nesto, tako da ovaj savet mozes smatrati kao iskustveni, iz prve ruke. PS. Zasto bi placao registraciju za motocikl do 750ccm, a vozio biciklu od nepunih 600ccm? PS1. Zasto bi odrzavao 4 cil i izigravao Rosija na necemu od nepunih 100ks, kada za iste pare mozes terati 750-icu od 125-130+ks? :aha: HONDA DEAUVILLE !!!!!!!!!!!!!! Idealna za touring Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vfr je zakon! Ali je vise turing masina! Mrcina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...