ivansu 0 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba da radim servis na sendi pa me interesuje koje ulja da koristim i koliko treba da sipam u njega? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan46 1 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-Sremčica Motocikl: Yamaha Dt 50x Prijavi odgovor kao problematičan To ti je 2T masina sa minarelli am6 masinom,ja vozim yamahu dt sa istom masinom i sipam Motul 510 2T..Nemoj da sipas do vrha ulje u posudu sipaj pola litra..Tih pola litra meni potrosi za oko 700-800km.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivansu 0 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj je noviji model i ima D50B0 masinu. Kad sam bio na servisu dok sam je bio pod garancijom ako se dobro secam sipao je majstor 0,7 lit ulja,ali nisam siguran pa sam pitao. Kako znas da ti potrosi,upali lampicu ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivansu 0 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se nismo razumeli,ja sam misli na ulje koje ide u menjac(bas u masinu sto se sipA). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...