jugoslavx9 1 Napisano Februar 9, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozz za kolege maxi skuterase .. kao sto sam naslov teme kaze a posto vise nisam vlasnik x9-ke ( ne zelim da pomislite da piaggio nema dobre motore ali bih da probam druge dve marke) ovih dana se pitam sta da kupim od ova dve navedena skutera?dosta sam citao po forumu ali jos uvek se premisljam.. iskren da budem vise mi se svidja bugi onaj noviji sa mercedes stopkom od majestija ali po kubikazi mi vise odgovara yamaha..(250 cm) ima i bugija od 250 cm.. ali po vasim diskusijama vidim da sto se tice masine je bolji od 400cm.. nzm i sto se tice daljeg odrzavanja mislim da je jamaha jeftinija pa sam eto hteo sa vama da podelim svoj problem idilemu i hteo bih da mi nekim vasim savetima i licnim iskustvima pomagneteoko izbora mog sledeceg ljubimca.. unapred zahvalan i veliki pozzz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 10, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan sve preporuke za majesty, ali ogranicavam se na to da bugija nikada nisam ni probao, ali znam da vazi za zaista odlican maxi. sto se majesty-a od 250 tice, ima odlicnu minareli masinu koja vazi za jako pouzdanu, sa jednom slabom stranom...vecina ih trosi ulje i to treba stalno kontrolisati...sam skuter je jako udoban, upravljiv, pravo ga je zadovoljstvo voziti. ja nikada nisam imao neki veliki kvar i nikada me nije iznerverio...sve se svodilo na uobicajeno odrzavanje. ako zelis da probas kako ide, javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jugoslavx9 1 Napisano Februar 13, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan sve preporuke za majesty, ali ogranicavam se na to da bugija nikada nisam ni probao, ali znam da vazi za zaista odlican maxi. sto se majesty-a od 250 tice, ima odlicnu minareli masinu koja vazi za jako pouzdanu, sa jednom slabom stranom...vecina ih trosi ulje i to treba stalno kontrolisati...sam skuter je jako udoban, upravljiv, pravo ga je zadovoljstvo voziti. ja nikada nisam imao neki veliki kvar i nikada me nije iznerverio...sve se svodilo na uobicajeno odrzavanje. ako zelis da probas kako ide, javi se Hvala ti druze na odgovoru i savetu....sto se tice te probe nista nije nemoguce, cesto svracam do prestonice pa se mozda i sretnemo..pozz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan a ja sam sutra u nisu, stizem po novu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jugoslavx9 1 Napisano Februar 14, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha XC 300 Prijavi odgovor kao problematičan a ja sam sutra u nisu, stizem po novu masinu svaka cast..tek sam sad vido poruku a mogli smo da se vidimo i upoznamo,,,. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...