tiho86 1 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bayas Garden Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Nadam se da nije problem sto sto otvaram "nebitnu temu".Nazalost ne posedujem motor,imam neke planove,polaganje za A pa kad se ukaze finansijska prilika pazariti nesto.Moze se reci da mi se svidjaju svi motori,tj iz svake kategorije postoji neki koji mi se svidja.Vecinom mi se svidjaju stariji modeli(takva je situacija i sa kolima)i nekako mi najvise oku prija Honda VT500C "To je to" sto bi ljudi rekli.Mnogi mi je krivo sto danas skoro da nema ovakvog motora, vecina cruisera,copera je danas nesto izduzena,nekako su predugacki bar ja sticem takav utisak.E sad listam tako nesto po netu i naidjem na listu 10 najruznijih motora,listam tako vecina zasluzuje sto je tu(neki KTM neko ga ovde nazvao pera detlic ,hayabusa itd)zatim slika Honda VF750C Moje pitanje da li je vama ovaj motor ruzan,naravno ukusi su razlicit ali ja ne vidim zasto bi nekom ovaj motor bio ruzan,ok nije prelep ali ruzan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ce neki ljubitelj motora upotrebiti bas taj izraz, svaki motor ima neko svoje mesto. Ja licno nikada ne bi mogao za neki motor da kazem da je ruzan iako je recimo neka sklepotvorina na dva tocka, a vt mi je jedan od lepsih. Pusti druge, gledaj sta se tebi svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4321 Napisano Februar 5, 2014 motoras, 2485 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bože... Čime se ti opterecujes... Kupi to sebi i uzivaj u životu brate... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Februar 5, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sa motorima ti je isto kao i sa zenama, ukusi su razliciti. Gledaj da kupis ono sto se tebi svidja a za ostalo te bas briga. Jedna od bitnijih stvari sto za razliku od zena motori srecom ne mogu da zvocaju. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sassa NTV 2 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji ružan motor, samo lep i manje lep. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 5, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, vozio bih ga sa zadovoljstvom. Sedi, omirisi, ako se eosecas komotno uzimaj i uzivaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 5, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je na listi, onda nema sta dalje da se razglaba...mada, ako nije pri vrhu liste, mozda ima nade sa malim prepravkama. Na kojem je mjestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bachika 2 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Дај линк за ту листу па да видимо сви те "ругобе" :-D Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2626 Napisano Februar 5, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2666 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj onaj koji će se tebi svideti i odgovarati u vožnji a za ostale šta kažu se ne vezuj jer taj motor kupuješ sebi a ne drugima. Ja sam tako isto imao dilemu i rešio tako što sam par motora odabrao, pogledao, probao i uzeo onaj koji je meni legao i izazvao blago lupanje srca. To radim i sa drugim stvarima kad kupujem, raspitam se o kvalitetu i kupujem srcem pa ako sam pogrešio o moju glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gucci 272 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 9 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u fazi copera ali ovaj je bas lep. Definitivno bih zastao da ga pogledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ruzan:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Februar 6, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo zato što imam i VF 750 S (Sabre), meni je Magna baš lepa makina. Inače, koliko je to uopšte bitno? Koji to parametri odredjuju lepotu (ili ružnoću) nekog motocikla? Ako se nekad uvede opipljiva mera za lepotu pa i da priznamo ono kao "ok, brojke ne lažu" ovako - svako ima svoje mišljenje, ne potkrepljeno nečim što se može izmeriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Februar 6, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Stvar licnog ukusa. Meni je Magna bila i ostala lep motor narocito V45 a u prirodi je jos lepsa.VT500 je za krupnijeg vozaca mali i kratak lepsi je vt750. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan kao sa ženama, stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tiho86 1 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 22 postova Lokacija: Bayas Garden Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima.Ne bih se premisljao da imam novac,bitno mi je da se meni svidja.Nego mi bilo cudno ,da cak i neki levi sajt ubaci ovaj motor medj "ruzne" link http://hallicino.hubpages.com/hub/Top_10_Ugliest_Motorcycles_Of_All_Time mada jes lista mutna .Kod dva motora navedena u prvom postu mi se izuzetnu svidja sto su kratki,danasnji kruzeri i coperi su predugacki za moj ukus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Februar 14, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da Honda pravi ruzne motore :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...