Жарић 1148 Napisano Februar 4, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege,ukoliko neko zna gde bih mogao da nabavim adapter ili pin za monokey plocu kofera,bio bih zahvalan.Naime danas ocas posla napravih plocu za jedan prilicno veliki Givi kofer.Sutra cu lako napraviti dva okrugla pina,ali za onaj piramidasti,koji se zabravljuje u kofer, prilicno bih se pomucio,glodalica ima da glodje u svim pravcima.Mislim da je jeftinije i bolje kupiti.Ako neko zna gde ima-hvala do neba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 4, 2014 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima u Motoland-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Februar 4, 2014 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Moto lendu i u Luisu sve te deliće, i plus štos gumice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Februar 4, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima u Motoland-u. Zovem ih ujutru.Puno hvala dobri čoveče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zare, nasao sam onaj moj. Nov je, tebi je isto a mene ces da oslobodis nepotrebnog dela. Cenu proveri kod njih, mislim da bese 500-tinak dindzi PS: bio je na stolu pored kog si sedeo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Februar 4, 2014 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vladane stvarno si ljudina,u svakom smislu.Eto mene po adapter,taman da ti vratim ploču koju si mi poklonio.Mozda je neko više zaslužuje.Hvala Lucky ljudino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan laki ako ima tih adapera ja bi dva za bocne givi kofere poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 6, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan laki ako ima tih adapera ja bi dva za bocne givi kofere poz Ja i Zaric pod "adapterom" mislimo na onaj zub-piramidu u koju se bravi kofer. Ploca viska vise nemam, mora prvo neko da kupi koji komad kofera bez ploce, posto ih sa plocom prodajem za 30 eu, a ko je nece, ponudim mu opciju da ih kupi bez ploce. dakle, proveravaj povremeno situaciju... Ja sam zub kupio u radnji u Drincicevoj za ovu plocu sto sam je dao Zaricu. Kao sto rekoh, kostao je 500 dindzi, i verujem da ih imaju jos. Zajedno sa one dve pecurke je kostao (mislim) 800 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...