Stefan Paulic 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko da li moze da se koristi motul engine cleaner za 2t masine. Tamo pise iskljucivo za 4t? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Februar 4, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako tamo piše tako, onda tako piše. I da ti neko kaže "ja sam ga koristio i super sam zadovoljan", šta ćeš uraditi? I pored toga što je armija mašinskih inženjera i hemičara radila na proizvodu, ti ćeš se pouzdati u mikuperulazu koji će ti reći "jes' its okej, vozi matori, umesto ulja sipaj i pun gas, uzbrdo!" Prvo: 2T mašina da bi podmazivala klip, klipnjaču i radilicu koristi gorivo sa smešom ulja. To gorivo sa uljem prolazi kroz cjelu mašinu, kupa sve nabrojane elemente i tako podmazuje sve. Drugo: Aditivi koji služe za čišćenje motora (pretpostavljam, od gareži) u sebi imaju kiseline i odmašćivače koji "čiste" mašine od naslaga ko zna čega. Treće: ODMASTITI je potpuno suprotno od PODMAZATI? Kapiraš? Četvrto: ako ti je motor u banani pa neće da vuče, štuca... greška nije u čadji, već je ta nakupljena čadj indikator da se nešto drugo dešava u mašini, što znači da prvo treba da nadješ uzrok, pa tek onda da rešavaš posledicu. I na kraju, šta da ti kažem? DA možeš da sipaš i to ono nemoj da štediš... :staa: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan objasnio si ga vala,nemoz bolje!!!postoje specijalni sprejevi za to sto tebi treba ali ovo nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Paulic 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Paulic 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan objasnio si ga vala,nemoz bolje!!!postoje specijalni sprejevi za to sto tebi treba ali ovo nikako Koji su to sprejevi???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan sprej koji rastvara garez i cisti kanale ujedno i auspuh koji se koristi u nautici za dvotaktne motore.ovaj sto sam ja koristio se zove engine tuner,ubija kako ocisti sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Paulic 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan sprej koji rastvara garez i cisti kanale ujedno i auspuh koji se koristi u nautici za dvotaktne motore.ovaj sto sam ja koristio se zove engine tuner,ubija kako ocisti sve... A, kako se koristi, gde ima da se kupi to??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja sam dobijao od bombardiera ali vise nemam,probaj kod radulovica bmw on je zastupnik za brp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Engine cleaner na 2t masini nikako! On bukvalno razbija masnocu, a i sipa se u ulje, to kad bi sipao ( posto 2t masina sama pravi smesu ulje/gorivo) zaribao bi cim bi ga upalio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...