Jump to content

Moto Zajednica

Cistac

Recommended Posts

• Zainteresovan, 503 postova

Ako tamo piše tako, onda tako piše.

I da ti neko kaže "ja sam ga koristio i super sam zadovoljan", šta ćeš uraditi? I pored toga što je armija mašinskih inženjera i hemičara radila na proizvodu, ti ćeš se pouzdati u mikuperulazu koji će ti reći "jes' its okej, vozi matori, umesto ulja sipaj i pun gas, uzbrdo!"

Prvo: 2T mašina da bi podmazivala klip, klipnjaču i radilicu koristi gorivo sa smešom ulja. To gorivo sa uljem prolazi kroz cjelu mašinu, kupa sve nabrojane elemente i tako podmazuje sve.

Drugo: Aditivi koji služe za čišćenje motora (pretpostavljam, od gareži) u sebi imaju kiseline i odmašćivače koji "čiste" mašine od naslaga ko zna čega.

Treće: ODMASTITI je potpuno suprotno od PODMAZATI? Kapiraš?

Četvrto: ako ti je motor u banani pa neće da vuče, štuca... greška nije u čadji, već je ta nakupljena čadj indikator da se nešto drugo dešava u mašini, što znači da prvo treba da nadješ uzrok, pa tek onda da rešavaš posledicu.

I na kraju, šta da ti kažem? DA možeš da sipaš i to ono nemoj da štediš... :staa: :staa: :staa:

• Podržavam 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 344 postova

sprej koji rastvara garez i cisti kanale ujedno i auspuh koji se koristi u nautici za dvotaktne motore.ovaj sto sam ja koristio se zove engine tuner,ubija kako ocisti sve...

• U prolazu, 11 postova
  • Motocikl: Honda nsr 125r

sprej koji rastvara garez i cisti kanale ujedno i auspuh koji se koristi u nautici za dvotaktne motore.ovaj sto sam ja koristio se zove engine tuner,ubija kako ocisti sve...

A, kako se koristi, gde ima da se kupi to???

• Drug član, 1489 postova
  • Motocikl: Yamaha FZ1-SA

Engine cleaner na 2t masini nikako! On bukvalno razbija masnocu, a i sipa se u ulje, to kad bi sipao ( posto 2t masina sama pravi smesu ulje/gorivo) zaribao bi cim bi ga upalio....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja