guerrero 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Dajte ponude,u pitanju je Honda 600rr model iz 2007...Ili ako neko zna radi li Robert i mail na koji mogu da ga dobijem ili br tel.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Februar 4, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Robert radi i samo moras bit malo strpljiv dok ti se javi evo mail raceada@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15626 Napisano Februar 4, 2014 Integrisan, 9276 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo i broja 064/405-7-222 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guerrero 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolege... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guerrero 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 12 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Robert mi je odgovorio vrlo brzo...Sve pohvale na profesionalnost,ali na moju zalost ne moze uraditi auspuh za moj model motora tako da su ponude dobrodosle.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...