CVX 18 Napisano Februar 2, 2014 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima, zovem se Vasilije. Iz CG sam. Trenutno živim u Podgorici, mada me ima svukuda. Posjedovao sam Apriliu RS125, KTM950SM, Yamahu YZF-R1 i još dosta motora manje vrijednih pomena. U zadnje vrijeme sam se navukao na enduro. (Registrovah se na vaš cijenjeni forum u potrazi za informacijama oko nekih djelova). Lupih naslov u temi, pa da se razjasnim... Nasložio sam puno staža, kilometara, guma, goriva u BMW M vozilima, i osigurač u glavi za vožnju poprečke mi je DAAAAVNO pregorio... To sve je dosadilo, i onda sam prešao na motore. Šta da Vam poželim sem srećne i bezbjedne kilometre! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan cvijicu ajde samobanuj se endurasu moj ;p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...