shoe 130 Napisano Februar 2, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pneumatsku ili hidraulicnu moto dizalicu Ponude na mail vuckon@yahoo.com Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 2, 2014 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ja cu ti ovde odgovoriti jer me mrzi na mail da idem,covek zvani "pancho" pravi te dizalice za servise itd,meni je napravio bruka dizalicu i nije skupa mogu ti reci,nekih 350 evra i manje malo zab. sam,ali bas je dobra,nadji ga ovde na bjb 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Februar 4, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Februar 4, 2014 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam i ja tog Panča. Sem što je meni (a i drugima) napravio onaj ala Bursig padock stand, da mogu zaludan da skidam viljušku i trouglove s motora, takođe je i Farbacha usrećio s jednim moto liftom. Cijena ... sitnica!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Februar 10, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan molim vas pisite na email, oglas nije za mene vec za druga. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Februar 12, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Design Panco...na Facebooku.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan Dizalicna kupljena moze lock. Sent from my HTC One using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...