BojanCG 0 Napisano Februar 1, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima.Drug mi ima gsxr 750 2006 god otkinuo mu je klipnjacu,sad me zanima da li znate neki servis u srbiji gde bi to rijesili kako treba ili gde bi kupio agregat za taj motor.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 1, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno bi mogli da srede to u 3t-racingu , oni su ovlasceni servis i diler , tako da pozovi njih . Oni kad nesto urade urade kako treba , bar meni . http://www.3t-racing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je Dukatista, veoma ozbiljna firma i trebalo bi da ih sto pre kontaktiras, jer je to ozbiljna intervencija i kosta ce puno, a ujedno je uvek veliki rizik. Mislim da polako treba traziti drugi agregat. Radio je moj drugar na NINJA 6 i kostalo ga je nesto manje od 3000 E. . .? Bio je star samo godinu dana. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...