boban(guga) 293 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za moram da se cujem sa kumom pa mozda dvojica ja sam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 7, 2015 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak: 1. Vuja 2. Mrle i Vanja 3. Turbopeđa 4. Kataran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 7, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Spisak: 1. Vuja 2. Mrle i Vanja 3. Turbopeđa 4. Kataran 5.Scorpija Ljudi ajmo upisiujte se na spisak ko hoce da prisustvuje skupu da bi mogli da se karkulisemo oko troskova!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak:1. Vuja2. Mrle i Vanja3. Turbopeđa4. Kataran5.Scorpija 6.Zverinjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Momci dolazim sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Maj 7, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Spisak:1. Vuja2. Mrle i Vanja3. Turbopedja4. Kataran5.Skorpija 6.Zverinjak 7. Brzi gonzales Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 7, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo vremena pa je spisak uvek otvoren. Da li Konstruktor zna pošto je ženski prasac, onako u mlađim danima, držeća gospojica sa čistih 20 kg i sređena za veterinarski pregled i pekaru? Uz Konstruktora ako još neko ima informaciju o tome dobro će doći, da imamo rezervni izvor nabavke. Veterinarski pregled je obavezan, to je par stotina dinara, da se ne zajebavamo za sitne pare. A pekaru možemo da nađemo mada je bolje ako bi ga/je pekli sami što opet zavisi od električnog ražnja. Duki, jesi li se uključio? Jel možemo da dođemo do ražnja i ovaj put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Maj 8, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Googlao sam, ovo je Tadića mlin http://www.valjevozavas.net/index.php?option=com_content&view=article&id=29&Itemid=80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan A sta fali muskom prascu ako nema jajca jel to znaci ona rec feminizam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam razanj samo je malo tezak da se nosi na motoru ako imamo auto iz BG mozemo ga ubaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Maj 8, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto kawa i nije nešto, idemo autom, tako da smo logistika za sve što treba da se ponese. Pošto je multipla u pitanju, ima i slobodnih mesta, ako neko nema uslova da dođe, a hteo bi. Potrebna mu je samo dobra volja, od nas ima dž prevoz (petak kasnije popodne dolazak, nedelja odlazak). Ja imam razanj samo je malo tezak da se nosi na motoru ako imamo auto iz BG mozemo ga ubaciti pratiš li temu? Ako neko hoće da povede ženu, dete... a da ne idu motorom, može sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako taj ražanj može kod Mrleta u auto onda smo rešili i taj problem. Čekamo da nam neko kaže cenu za prasad: zaklano, očišćeno, pregledano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice prasca,nije mi tesko da raspitam koliko kosta kg , imam kasapina u komsiluku koji bi to uredio.Ne bi bilo lose da odredimo neki datum bar okvirno kako bih mogao da kazem ljudima za kada treba prasac i redjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Maj 8, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan poslednji vikend maja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 8, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ovako imam ja nesto da kazem na temu klope,prvo prasca ce da platimo oko 6000 po mojoj proceni plus pregled itd.za te pare imamo 12kg.mesa za rostilj a treba nam klopa za skoro 3 dana plus za pice i to bi bio preveliki cip po glavi ucesnika! Mogli bi da smislimo meni da bude raznovrstan! Recimo kuvanje riblje corbe u kotlicu,pa pasulj sa butkicama,rostilj itd. Parasac ce kostati puno a oticice za jedan obrok! To je moj predlog a vi razmislite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za bilo koju opciju samo da se okupimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 8, 2015 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak:1. Vuja2. Mrle i Vanja3. Turbopedja4. 5.Skorpija 6.Zverinjak 7. Brzi gonzales Morao sam da se izbrišem sa spiska ne postoji ni naj manja šansa da budem slobodan tog vikenda. Šta da kažem, lepo se provedite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zbunjen pitanjem, u tom terminu pravimo Skup svake godine. Kao što je praksa, Skup pravimo poslednje nedelje tj. vikenda Maja. Ove godine je to 29.,30. i 31. maj. Priprema lokacije je u petak 29. maja i tada dolazi ko može, sam dan Skupa je u subotu 30. a u nedelju 31. je podnevno buđenje, kafica, doručak i rastanak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vuja2. Mrle i Vanja3. Turbopedja4. 5.Skorpija 6.Zverinjak 7. Brzi gonzales 8. Boban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 8, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako imam ja nesto da kazem na temu klope,prvo prasca ce da platimo oko 6000 po mojoj proceni plus pregled itd.za te pare imamo 12kg.mesa za rostilj a treba nam klopa za skoro 3 dana plus za pice i to bi bio preveliki cip po glavi ucesnika! Mogli bi da smislimo meni da bude raznovrstan! Recimo kuvanje riblje corbe u kotlicu,pa pasulj sa butkicama,rostilj itd. Parasac ce kostati puno a oticice za jedan obrok! To je moj predlog a vi razmislite. Potpuno si u pravu. Prasac je tradicija a nije obavezan. Peđa je na putu ali smo pričali kako ima kotlić i da ga treba poneti ako ga u Valjevu nema. Prase može a ne mora, ustvari ništa bre ne mora, kako nam se hoće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 10, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, niko ne insistira na prascu pa ćemo ovaj put bez njega. Jeftinije je, imamo kotlić a sa njim lepa iskustva iz Arilja i zašto da ne, da promenimo malo. Idemo dalje. Poslednji dogovor koji smo imali odnosio se na pare koje skupljamo. Te pare treba da pokriju hranu a piće rešavamo u hodu. To je poslednji dogovor. Koliko para treba da odvojimo za hranu gledano po čoveku? Predlozi, ideje, sugestije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Maj 11, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja rezervisao sobu za Vanju i mene u Tadića mlinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8463 Napisano Maj 15, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan čuo sam se sa turbopeđom. On je trenutno u turbojebini, daleko od dometa. Potvrdio dolazak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine smo posebno jaki sa organizacijom Pošto niko nema predlog za pare onda neka ostane 2.000 po čoveku, isto kao prošle i predprošle godine. Da utvrđujemo neki jelovnik nema smisla, očigledno je da ćemo to morati na licu mesta pa kako bude... Rakiju ko ima neka ponese, toga nikada nije previše a troši se više od vode. Mrle, čuo sam se sa Peđom i trebali bi da se vidimo jedno veče pre Skupa. Moguće je da ćemo kotlić da ubacimo kod tebe u kola jer bi on verovatno do Valjeva DR-om. Ja sam kupio neki šator ali nisam umeo ni da ga otvorim a i nisam za šator pa bi Peđa i ja u čvrsti smeštaj kod Tadića. Ljudi, ko je još raspoložen za smeštaj kod Tadića neka se javi što pre pa da nas Mrle sve zajedno prijavi. Koliko se sećam prenoćište je 1.500, ko dolazi u subotu toliko je a ko hoće da učestvuje u pripremama u petak onda ima dva noćenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 16, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je počela da se klima cela stvar oko dolaska...do danjega, ne izvesno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...