nash 488 Napisano Januar 30, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ostenjeni su 7.01.2014. bice slobodni za preuzimanje krajem februara. Cena 100eura. Sve sto vas interesuje pitajte ovde ili na 069/661-878 Nenad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 30, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooooo preslatki su Da sam pri parama ne bih razmisljao ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 31, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moj burazer, odavno traga za dobrim stencem. Aj napisi nesto o: - da li imas slike roditelja da postavis? - rodovnik? - da li ce krajem februara biti ocisceni i vakcinisani? - ima li muzjaka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 31, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Imam samo slike od zenke (ona je moja), a vlasnik muzjaka je moj prijatelj. Muzjak ima prilicno veliku glavu, krupne gradje, krupniji je od moje zenke. Rodovnik nemam. Bice vakcinisani, a ciscenje od parazita (po savetu veterinara) obavljam svake dve nedelje. Imam 3 muzjaka jos. https://www.facebook.com/nenad.stevanov.5/media_set?set=a.1054877426058.10282.1649507103&type=3 ima ovde par slika od zenke i jednog steneta sto sam ostavio sebi iz prvog legla pa da imate "preview" kako ce izgledati stenci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 13, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan video: Danas ocisceni od parazita, sledece nedelje vakcinacija. Bice spremni za preuzimanje krajem februara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 13, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepi kucovi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko je neko zainteresovan, moze dogovor oko cene. Stenci su vakcinisani i spremni su za preuzimanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 20, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Lepi stenci, srecno sa prodajom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 20, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nisam napisao da je za clanove foruma moguc extra popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 23, 2014 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan PRODATI svi stenci!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...