-Viper- 547 Napisano Januar 28, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Canon Power Shot SX130IS kupljen 18.12.2012 sa memorijsokm od 8Gb kupljena istog dana, garancija je 2 godine. Od opreme ima Futrolu dajem i dve Sanyo punjive baterije i sve ostalo sto se dobije pri kupovini, usb i video kabel itd... Ispucano oko 1000 slika. Cena je 90 Evra. Kontakt na 060-6212-269 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Januar 29, 2014 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican fotoaparat! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 2, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika da procenite kvalitet istih, bez nekih naprednih podešavanja. Evo i jedan kratak video. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 19, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Može i za 80 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Februar 24, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan A je l' mož bez futrole i baterija za 75 ? Daleko smo. Da li bi slao kurirom ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 24, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Moze ali sobzirom kakave su ove kurirske sluzbe nebih ga slao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Februar 24, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan OK, kako ti kažeš. Mada ne vidim u čemu je problem? Ušuškaš ga u stiropor, dobro naglasiš da je lomljivo i da je unutra foto aparat, i osiguraš ga na 100e. Pa neka ga polome slobodno Većini su kurirske službe nužno zlo, ali kada živiš negde gde je Bog rek'o laku noć, (kao recimo ja) onda su izmišljena stvar 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Februar 25, 2014 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze ali sobzirom kakave su ove kurirske sluzbe nebih ga slao. Pa kome onda mislis da ga prodas, nekom iz Kaca ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 25, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Pa nekome, kome nije teško da dođe proba plati i nosi, meni recimo nije bilo teško da se provozam do Stare Pazove da bih kupio mobilni, ušuškavao sam DVD sa programima pa su ga opet polomljenog isporučili, mada sam naznačio da je lomljivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Februar 25, 2014 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Al onda će taj aparat da ga košta više nego nov.I ovako je na granici sa cenom 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Februar 25, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Od volje vam, meni nije hitno da ga prodam a ako mislite da je skupo izvolite pa kupite tamo gde je jeftinije. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Februar 25, 2014 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Februar 25, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno, nije zapelo za toliko ... naći će se neko kome je blizu, pa će svratiti ... Negooo ... ja sam danas naš stari kućni E900 prosledio školskom drugu u zamenu za balonče od 5l radže ... Računao sam na ovaj tvoj kao zamenu za njega ... E, sad mogu da se uslikam s rakijom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Februar 25, 2014 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sa 5 litara ces se uslikati samo tako! I to vise puta. :-D On topic: Ovaj model ima moj kolega pa mu ga povremeno pozajmim za neka putovanja. Odlicne karakteristike za taj tip aparata, zoom i fokus u saradnji mogu da daju fenomenalne dnevne slike. Manual mod i sloboda u podesavanjima mi je dala izuzetne rezultate i u mrklom mraku. Mislim da vredi svaku paru za kompakt aparat. Jednostavniji Sony model je FJCharlie prodavao za nikakve novce pa ga je jedva prodao... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Mart 5, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...