Jump to content

Moto Zajednica

Ideja o spotovima za TV

Recommended Posts

• U prolazu, 90 postova
  • Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana)

mikulanac, rekao sam da sam radio na tv-u, ali sam JOS UVEK NOVINAR. radio sam putopisne emisije tipa "memedovic" i mogu ti reci da su zaostajale u odnosu na njegove jedino u tome sto iza sebe nisu imale rts. a sad opet ispocetka za treci razred osnovne. kad se radi emisija, spot, reklama, dzingl...osnov je ideja tj "kosuljica" emisije. to je osnovna "struktura emisije" . u nekoliko crtica se napisu "naslovi delova emisije" pa se to posle razradjuje po delovima i detaljima. reklama tipa "kafa je 299,99 din, deterdzent "feri" 129,99 din....ne prolazi. to se radi samo jos kod nas, posto slusalac (gledalac) reklame, spota ili dzingla vec posle trece cene, brojke ili sta vec, zaboravi sta je prvo cuo. hocu da kazem da nam ne vredi da u tom spotu spominjemo brojke, jer to niko ne pamti. mora da bude ostro, kratko i "u glavu". treba pokazati ko smo, sta nam se desava u saobracaju i kako da sa automobilistima budemo "kolege na drumu" a ne neprijatelji. spot, reklama ili dzingl traju od 10 do 30 sekundi. u tom intervalu treba pokazati sto vise scena u kojima su motoristi ugrozeni ili su inferiorni u odnosu na druge ucesnike u saobracaju. deo treba da budu stvarni snimci a deo ekranizacija tj simulacija. eto to je moj predlog. ne znam cime se ti bavis, ali ne vidim razlog da omalovazavas moj posao. drage volje cu ti na cd-u poslati jednu moju emisiju da vidis "kako se to radi". pozdrav, rafter

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 90 postova

da ne budem dosadan....prvi deo "spota" trebga da bude ugrozenost nas na putu. drugi, vozacka kultura nas prema ostalima i treci, nacin odnosenja drugih ucesnika u saobracaju prema nama. ja imam veze na fox-u, pink-u i na jos par televizija i mslim da standardni spot od 30 sec mozemo da provucemo. eto toliko...

• Podržavam 1

• U prolazu, 90 postova

u pravu si sa pitanjem. cena spota se resava na taj nacin sto ce na motoru biti nalepnica "imleka", "maxi-ja".... treba samo da nadjemo par vlasnika privatnih fimi koji su bajkeri. oni dobiju reklamu...mi spot

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

Pa radili su oni vec te spotove ali samo jedna je pokrivala motoriste. Ali vise su bile tipa toga, ne zuri, nemoj da pijes, nemoj da telefoniras, kratko i jasno. ja mislim da je jelen bio sponzor tih reklama. Bilo je dosta bilborda svuda po srbiji...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja