pecavb 0 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi preporuci, neki dobar servis u blizini Kraljeva, za Suzuki SV 650 S, ja mislim da je potrebno da se malo usinhronizuju karburatori i zameni lanac na bregastoj, cuje se kad kad da malo zvecka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan provozaj se do balosave, 3t racing. dobili su i zvanično ovlašćenje za suzuki. http://www.3t-racing.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecavb 0 Napisano Januar 25, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, to cu i da uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...