Jump to content

Moto Zajednica

Honda - Dali je ovo neko video na nasim prostorima?

Recommended Posts

• Andragog, 4982 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

A i ako je nađeš nekom srećom i kupiš, kako ćeš za delovee??? 0stabre.gif

Kako kaže ona -- "delove možeš nabaviti samo kod braće Grim" :D

Mislim da imaju Del i Rodni jednu rasturenu... :aha: :aha: :aha:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hronični Motociklopata, 7325 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

pa uvoze ljudi svasta nezvanicno, jer (nekim cudom) nase firme ponekad u ponudi nemaju neke extra modele koji bi se super prodavali.

Kad su u pitanju te masinice sa 4 klipa ja bi te 250-tke izbegavao, stvarno ih jako malo ima kod nas, rariteti, ali zato sa 400-tkama je druga prica, mnogo su cesce, ja sam imao Suzuki RF 400R, o motoru mogu rec sve najbolje, odlicno me sluzio 2 godine

• Zainteresovan, 618 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Bas ovu od 400ccm sto ste vidjali na oglasima sam licno probao i kasnije vozio kad je drugar kupovao.Kupio je u fabrickom stanju a preradio je iz estetskih razloga mada mu je moj savet bio da je ne dira nista jer je bila kao nova.Stavio je felnu od 900rr sa 180 gumom,rep od 600rr a prednju masku sa farom i migavcima od nekog skutera sto lici na benelli.Sat nije koso vec je sam preradio fabricki ali je extra odradjen.Ugradio je i mehanizam za automatsko sklapanje tablice uz pomoc motorceta od brisaca.Masine su im extra i imaju fazon sa zupcanisima koji pokrecu bregaste a nemaju lanac.Vrti se 15000rpm ko od sale i odlicno ide za svoju kubikazu.Kocnice vrh,polozaj sedenja odlican ali nije za osobu preko 170cm jer je samo malo veca od 125-ice.

Evo jos nekih slika koje sam izkopao iz kompa:

Au al' je sredio svaka mu dala! 1care.gif

Pa ja nisam video ni 400cc sa 4 cilindra na oglasima,aj ako neko ima nesto da postavi :)

koje ti oglase gledas :staa::zbunjen:

na polovni automobili i mojauto ima ih bar 5-10 komada uvek, Kawasaki ZXR400, Suzuki Bandit 400...

Moj prvi motor je trebao biti zxr400 ali bio sam kratak sa kesom :)

vozio sam ga, drugar ga imao, super ide, za nijansu jaci-brzi od RF-a, ali jbg ZXR je full brzinac

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

vozio sam ga, drugar ga imao, super ide, za nijansu jaci-brzi od RF-a, ali jbg ZXR je full brzinac

5ks je jaci od gpz-a ali dobro je da nisam uzeo, vidim da je redak pa verovatno tako i delovi a i prosao me R fazon jako brzo. :)

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

5ks je jaci od gpz-a ali dobro je da nisam uzeo, vidim da je redak pa verovatno tako i delovi a i prosao me R fazon jako brzo. :)

Ne znam je li i 5ks u plusu, a na obrtnom momentu je u minusu, uglavnom razlika minimalna, da ne kažem neprimjetna u učinku, iako se voze na dva prilično različita načina i u pitanju su dva totalno različita motora.

Nije toliko redak koliko je redak kod nas, djelova ima po ebay-u ali je to malo drndanje, a nisu baš nešto ni jeftini, a sa našim putevima vjerujem da bi ti R fazon vrlo brzo skočio na nos

Uglavnom ima dosta izbora, ali ko nije ograničen dozvolom ili cjenom osiguranja-registracije, bolje mu je da uzme 600-750, jer je tih 60tak ks traćenje dobre šasije koja može da podnese duplo više, a sam motor košta skoro isto

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja