srbac 2410 Napisano Januar 29, 2014 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A i ako je nađeš nekom srećom i kupiš, kako ćeš za delovee??? Kako kaže ona -- "delove možeš nabaviti samo kod braće Grim" Mislim da imaju Del i Rodni jednu rasturenu... :aha: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Januar 30, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odakle njima? Kako to uopste dospe do Srbije :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Januar 30, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa uvoze ljudi svasta nezvanicno, jer (nekim cudom) nase firme ponekad u ponudi nemaju neke extra modele koji bi se super prodavali. Kad su u pitanju te masinice sa 4 klipa ja bi te 250-tke izbegavao, stvarno ih jako malo ima kod nas, rariteti, ali zato sa 400-tkama je druga prica, mnogo su cesce, ja sam imao Suzuki RF 400R, o motoru mogu rec sve najbolje, odlicno me sluzio 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raca994 4 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nisam video ni 400cc sa 4 cilindra na oglasima,aj ako neko ima nesto da postavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Februar 5, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ovu od 400ccm sto ste vidjali na oglasima sam licno probao i kasnije vozio kad je drugar kupovao.Kupio je u fabrickom stanju a preradio je iz estetskih razloga mada mu je moj savet bio da je ne dira nista jer je bila kao nova.Stavio je felnu od 900rr sa 180 gumom,rep od 600rr a prednju masku sa farom i migavcima od nekog skutera sto lici na benelli.Sat nije koso vec je sam preradio fabricki ali je extra odradjen.Ugradio je i mehanizam za automatsko sklapanje tablice uz pomoc motorceta od brisaca.Masine su im extra i imaju fazon sa zupcanisima koji pokrecu bregaste a nemaju lanac.Vrti se 15000rpm ko od sale i odlicno ide za svoju kubikazu.Kocnice vrh,polozaj sedenja odlican ali nije za osobu preko 170cm jer je samo malo veca od 125-ice. Evo jos nekih slika koje sam izkopao iz kompa: Au al' je sredio svaka mu dala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Februar 5, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja nisam video ni 400cc sa 4 cilindra na oglasima,aj ako neko ima nesto da postavi koje ti oglase gledas na polovni automobili i mojauto ima ih bar 5-10 komada uvek, Kawasaki ZXR400, Suzuki Bandit 400... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 5, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor je trebao biti zxr400 ali bio sam kratak sa kesom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10499 Napisano Februar 7, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor je trebao biti zxr400 ali bio sam kratak sa kesom vozio sam ga, drugar ga imao, super ide, za nijansu jaci-brzi od RF-a, ali jbg ZXR je full brzinac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 8, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor je trebao biti zxr400 ali bio sam kratak sa kesom vozio sam ga, drugar ga imao, super ide, za nijansu jaci-brzi od RF-a, ali jbg ZXR je full brzinac 5ks je jaci od gpz-a ali dobro je da nisam uzeo, vidim da je redak pa verovatno tako i delovi a i prosao me R fazon jako brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 8, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor je trebao biti zxr400 ali bio sam kratak sa kesom vozio sam ga, drugar ga imao, super ide, za nijansu jaci-brzi od RF-a, ali jbg ZXR je full brzinac 5ks je jaci od gpz-a ali dobro je da nisam uzeo, vidim da je redak pa verovatno tako i delovi a i prosao me R fazon jako brzo. Ne znam je li i 5ks u plusu, a na obrtnom momentu je u minusu, uglavnom razlika minimalna, da ne kažem neprimjetna u učinku, iako se voze na dva prilično različita načina i u pitanju su dva totalno različita motora. Nije toliko redak koliko je redak kod nas, djelova ima po ebay-u ali je to malo drndanje, a nisu baš nešto ni jeftini, a sa našim putevima vjerujem da bi ti R fazon vrlo brzo skočio na nos Uglavnom ima dosta izbora, ali ko nije ograničen dozvolom ili cjenom osiguranja-registracije, bolje mu je da uzme 600-750, jer je tih 60tak ks traćenje dobre šasije koja može da podnese duplo više, a sam motor košta skoro isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaunX 22 Napisano Februar 9, 2014 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ja ovakav motor negde u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...