fruitcake 478 Napisano Januar 30, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan baci pogled ovde, mozda ti bude interesantno bocni koferi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Deluju super,ali mislim da bi za moj motor to bilo previse..nas dvoje plus jedan kofer i vec se brinem a ne jos da imam i bocne...ali svakako je dobra stvar za ubuduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 31, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Deluju super,ali mislim da bi za moj motor to bilo previse..nas dvoje plus jedan kofer i vec se brinem a ne jos da imam i bocne...ali svakako je dobra stvar za ubuduce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 31, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan baci pogled ovde, mozda ti bude interesantno bocni koferi Koja bi im bila neka buduća cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 31, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ako sve prođe kako treba i uspemo da ispratimo predkalkulaciju oko 130evra. čim završimo seriju znaćemo sve i objavićemo u Oglasi/Moto Berza da zakupimo i naš mali prostor ovde na forumu to će biti u narednih nekoliko dana sve rešeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Januar 31, 2014 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za fruitcake, koja debljina aluminijuma se koristi za kofere, koje su boje dostupne? Ja bi bezbojan? I da li sistem kacenja ulazi u tu cenu..tj krajnju cenu, nadam se da cena od 130 eura nece biti bitnije izmenjena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Januar 31, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ako sve prođe kako treba i uspemo da ispratimo predkalkulaciju oko 130evra. čim završimo seriju znaćemo sve i objavićemo u Oglasi/Moto Berza da zakupimo i naš mali prostor ovde na forumu to će biti u narednih nekoliko dana sve rešeno I meni se više sviđaju 'bezbojni'. Mislim da je 1.5mm prava stvar. Sistem za kačenje mi ne treba. Da li prvih xyz kupaca imaju reklamni popust? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Februar 5, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Koferi nisu od aluminijuma jer bi bili mnogo skuplji, ovi su od 0.8mm Durable Sheet Metal koji je zaštićen i plastificiran u komori na visokim temperaturama. Dimenzije su 455x350x225mm, zapremine oko 36 litara i težine oko 4kg po koferu. Lakši su za kilogram od plastičnih kofera istih dimenzija koji su ujedno i nešto manje zapremine. Sistem kačenja ide uz kofere kao i set gurtni (tri para različitih dužina). Mi farbanje u druge boje za sada ne radimo, a ova boja je mat crna. Slike i video se može videti na FB strani. Ili, možete i ovde da me pitate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...