ruske011 601 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auto skola Vir moja preporuka iz licnog iskustva. Polozio iz prvog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam nemačkih cena, čisto da ne kukate da je skupo (dobro, ovde su i plate veće, znam): - čas vožnje (45 minuta) 51€ - priprema za teoretski ispit (instruktor ništa tu nije radio) 50€ - korišćenje softvera (online i na iPadu) 30€ - test 25€ ako se dobro sećam, maksimalno 45, pojma nemam (to ide TÜV-u) - polaganje vožnje 185€ instruktoru (njegovi su i motor i auto za komisiju, a komisija su čovek iz TÜV-a i on) i 112€ TÜV-u - vozačka cirka 35€ - ako ne dođete na zakazani čas naplaćuje se puna cena Da je kod nas tako, naš drugar Jasminko bi bio bogataš i ne bi se ni družio sa nama 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 17, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ako imaš normalnu obuku da bi mogao i nešto konkretnjje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 19, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A definitivno najpovoljnija je ona koja te nauci da vozis a potom ti spase glavu. Iako mozda ta u startu izgleda kao duplo skuplja. A i broj potrebnih casova kao i broj polaganja, saberi sve i podvuci crtu i onda vidi koja je najpovoljnija. U NL npr imas rejtinge auto skola po uspesnosti, tako da je to merodavnije od cene po casu. Poz i srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jul 19, 2014 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Blok 45, auto skola VIR, potrazis gospodina Jasminka, i sve se dogovorite. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam vozio u VIRu i sad čekam polaganje. Ako položim iz prve, pohvale i od mene hahaha Šalim se, sve preporuke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Samo VIR,bio,obucili me...polozio... Svaka im cast na trudu i profesionalnosti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1548 Napisano Octobar 3, 2014 Никад не једи жути снег!, 732 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Then VIR will be Eto i mene uskoro i hvala Jasminko na kalkulaciji gore. btw. koji nacini placanja postoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...