Sima'96 0 Napisano Januar 23, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovako,stavio sam KN filter,dobio sam prelep zvuk,izbusio sam lonac,stvarno to je ispalo sve extra,e sad molim vas da mi kazete sta cu dobiti kad stavim vecu diznu,rolnice lakse? Vozim Sym Symply 50 4t,skinuo sam blokadu,po njegovoj skali ide 70 isao sam i 80 ali treba mala nizbrdica,on posle drzi tu brzinu sa mnom Koje rolnice da stavim,koju diznu,razmisljao sam kit da stavim,ali ne znam koliko je to preporucljivo,meni je bitno da malo bolje poteze,sad kad sam stavio filter drugi,bolji je u startu..molim vas koji se razumete da mi kazete kako sta ,hvala unapred ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Januar 23, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.pyrotherm.rs/forum/ Uclani se ovde i tu ces naci sve potrebne informacije u detaljima vezano za 2T i 4T tunning skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Januar 23, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze niko napamet da ti kaze kooju gramazu rolnica da stavis, to mora malo da se eksperimentise... Sa vecom diznom ce sigurno bolje da ide, ali jos bolje da je drugi auspuh, sa vecom diznom i tim filterom. Koliko planiras jos da ulozis u njega? Najbolje bi bilo taj filter vazduha, veca dizna , veci cilindar i auspuh naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sima'96 0 Napisano Januar 23, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne bih puno ulagao,na poslednjem mestu mi je veci cilindar,prvo bi nesto sitnije,pa ako ne dobijam nista,onda mora malo veci zalogaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...