Boban EN 549 Napisano Januar 19, 2014 Pažljivo prati, 629 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Drugaru su potrebni ležajevi radilice. U pitanju je Bandit 600, 1998 godište. Ako neko ima na prodaju ili zna gde bi mogli da se nabave. Unapred hvala u njegovo ime. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel sam lezajevi radilice..to novo naruci oko 25e po kolenu,ima kod bere,ja imam celu radilicu sa lezajevima polovnu ak mu nesto znaci,polovni lezajevi...pa nije da nema ali..sta znam...imam i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 549 Napisano Januar 19, 2014 Pažljivo prati, 629 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da ga pitam. rekao mi je da su u pitanju leteći ležajevi. koja bi cena bila za taj polovan komplet. Možda mu i to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 549 Napisano Januar 19, 2014 Pažljivo prati, 629 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ajde mi pošalji svoj broj telefona pa mu ja prosledim lepo se čujete pa možda i napravite neki dogovor na obostrano zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Januar 19, 2014 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ja bi turio nove....a polovne...bas nebi...063697094.. rbobane ne se sekiraj znam sta ti je u glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 549 Napisano Januar 19, 2014 Pažljivo prati, 629 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je bez veze da stavi polovne ali nek sam odluči. Hvala ti u njegovo ime prosledio sam mu telefon pa nek ti se javi i odluči sta da radi dalje. Pozdrav od mene i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...