Mystic 0 Napisano Januar 19, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi; veliki sam ljubitelj krosera. I sad znači želim da kupim jednog, u pitanju je znači Aprilia RX 50. Već sam ranije postavljao sličnu temu o Apriliji Extremi. Ali nije to motor za mene. A kroseri su mi uvijek bili draži. Pa sad bih eto da pitam da li je itko imao ovu Apriliu RX? Ako jest, neka napiše ponešto o njoj, kakva je, koliko troši. Jesu li dijelovi puno skupi i jesu li lako dostupni? U pitanju je 2004. godište! Pišite ljudi sve, i dobre i loše stvari. I evo usput pokoja slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1075 Napisano Januar 19, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je imao Aprilu MX 50 to je RX u sm fazonu. Delova ima nemoj da se brines to je minareli am6 agregat i dosta ga ima kod nas. Potrosnja mislim da mu je bila oko 3l. Sve usvemu lep motoric za pocetak ali ne zaboravi da kao i svaki 50ccm motor ima ogranicenu snagu. Max brzina oko 80 km/h - 90 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...