boldor 75 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem delove za hondu cbx 550.Pitajte sta vas interesuje.Nisam slikao sve delove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 521 Napisano Januar 18, 2014 (promenjeno) Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan druze kazi mi dali imas poklopac sa rezervoara ali kao ovaj sa slike ,,,,,,,mislim ali nisam siguran da mi pase za Hondu CM125 Problem je sto ja imam ispravan ali nemam onaj poklopcic ukrasni niklovan koji se klizno prevlaci preko samog uloska za kljuc,,,,izgleda kao podloska veca .......postavio sam i u rubrici KUPUJEM oglas da trazim pa sad videh da tvoj model i po mojoj proceni su identicni sto se tice tog cepa rezervoara evo i slike celog cepa sa tim poklopcicem ukrasnim........... Naravno ako imas isti i sa tim poklopcicem i ako je na prodaju uopste molim te javi mi kon.tel,0638129618 Promenio Januar 18, 2014 član srbenda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 75 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan druze kazi mi dali imas poklopac sa rezervoara ali kao ovaj sa slike ,,,,,,,mislim ali nisam siguran da mi pase za Hondu CM125 Problem je sto ja imam ispravan ali nemam onaj poklopcic ukrasni niklovan koji se klizno prevlaci preko samog uloska za kljuc,,,,izgleda kao podloska veca .......postavio sam i u rubrici KUPUJEM oglas da trazim pa sad videh da tvoj model i po mojoj proceni su identicni sto se tice tog cepa rezervoara evo i slike celog cepa sa tim poklopcicem ukrasnim........... Naravno ako imas isti i sa tim poklopcicem i ako je na prodaju uopste molim te javi mi kon.tel,0638129618 Imam 2 komada.Jedan je na motoru,bez poklopcica,drugi sa poklopcicem mi stoji kao rezerva.Imas na kupujem-prodajem,nedavno sam video.20 ili 25 evra trazi lik,zaboravio sam cifru. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 75 Napisano Jun 13, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi.Ima tu mnogo toga.Auspuh Marving nov,grane hromirane nigde rdje,ostecenja.Tockovi,rezervoar,radilica,sic, itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...