draza 548 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem delove za hondu transalp 1997-o god . -karike , naravno komplet za oba klipa -lanace bregaste komplet za dva cilindra -dihtunzi , za ispod i iznad cilndra ili komplet ( zavisi sta dodje jeftinije jer nam samo ovi trebaju ) -gumice ventila ( sto boljeg kvaliteta ) Ako moze neka informacija gde to da nadjem ili koga da zovem a mozda to neko i od vas uvozi . Zvao sam na par mesta sa ovim sto sam do sada saradjivao ali verujte mi da su cene iste kao i u Hondinoj prodavnici u Austriji. Sigurno ih ne nabavljaju odatle i nisu originali da bi bili po toj ceni . Ako nude neke losije naravno bi trebala i cena da bude niza . U krajnoj varijanti poslacemo mail u Austriju da nam posalju odande . Ali do tada mozda neko zna neke informacije ili gde mogu da nadjem nesto jeftinije kod nas ( iskreno mislim da su ceni preterane ) Informacije ovde na pp ili na tel. 063 8802605 Milos Hvala unapred i pozdrav !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1227 Napisano Januar 18, 2014 Zainteresovan, 924 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan A jbg. kad pre to godiste da dodje u takvo stanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pa iskreno neznam na sta mislis kad si reko to stanje . Ovaj motor je mogo da tera ovako jos mnogo mnogo kilometara . Cilj je bio da se zamene pogonski lanci u motoru i prilikom otvaranja masine vlasniku je sinula ideja da pogledamo karike i stanje klipa i cilindra. Karike su ok i jos u servisnom limitu tj.mogu da teraju po meni jos koliko su i terale klipovi i cilindri kao novi . Taj motor je bio ovde na prodaji i niko se nije interesovao . Vlasnik nije prevarant i motor ima sve nove delove od lanca lancanika lezajeva guma kofere itd.....Znaci za ovim nije imalo potrebe osim menjanje lanca . Posle naseg duzeg razmisljanja i konstatovanja da nema ovako extra motora ali vecih ( ne vredjam nikog ) ebduro masina od transalpa covek je zakljucio da bolje da sredi njegov kako treba i vozi se jos neku malo pre kupovine bmw 1200 . Iskreno da je moj motor ja to nebi nista dirao ali on to hoce da obezbedi i sebe i buduceg kupca . Mozda i otvorim neku temu u sam svoj majstor da bi po mogucnosti kupac u vreme prodaje video da kupuje extra motor . Jos razmisljam jer vremena nemam a ni zivaca da posle objasnjavam zasto ste ovo radeli i zasto covek ulaze 400 evra minimum na ovo sredjivanje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Januar 18, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi Spirosa iz Soluna, pa ako ti cene odgovaraju dacu ti broj od coveka koji za 20% donosi stvari. Ili ako moze Spiros nekako da posalje, ima ovih soping tura svakodnevno. http://www.motopart.com.gr/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis da pozovemo . Razumecemo se valjda? Do sada nisam tako nesto radeo . Za sada smo najbolju ponudu i najbolju raspolozenost za saradnju dobili od Bere . Boki nam je dao broj i najvise volim kada ti neko nesto objasni i mozda predlozi nesto bolje a ne kao gomila ovih sto dovoze delove , samo obruse i imam utisak kao da im je krivo sto smo pozvali . Ipak nam fali jos ljubaznosti sa te strane da usli u treci svet . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni relej anlasera za TA, da se i ja ubacim u porudzbinu ili znate da ima neko delove za njega? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Januar 19, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Posalji mu poruku (mozes i na srpskom) preko forme na sajtu svih potrebnih delova sa godistem motora,odgovorice ti brzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 19, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni relej anlasera za TA, da se i ja ubacim u porudzbinu ili znate da ima neko delove za njega? to mozei od kineskog scuterica... ako ti bas hica,a trajace dugacko,iima ih razno raznih... ma bera je ok,sve sto treba donese...i neklati po usima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Januar 19, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam pozitivno iskustvo sa Berom, dosta je povoljniji recimo od Saleta iz Trstenika, to se nekoliko puta potrvrdilo, u stvari Sale je najskuplji od svih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Januar 19, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam takvo iskustvo sa Saletom u poslednje vreme. Послато са LG-P700 уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Januar 19, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Treba i meni relej anlasera za TA, da se i ja ubacim u porudzbinu ili znate da ima neko delove za njega? to mozei od kineskog scuterica... ako ti bas hica,a trajace dugacko,iima ih razno raznih... ma bera je ok,sve sto treba donese...i neklati po usima... Boki, kupio sam nov kineski od 100A , namontirao i upalio motor a relej zalepio, anlaser ostao da se vrti. Ili kakav Bog zapoveda ili nista . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...