thelord 98 Napisano Januar 23, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Javno preduzeće “Putevi Srbije” predložilo je poskupljenje putarina od 18 procenata. Ministarstvo za infrastrukturu, koje se nalazi u okviru vlade Srbije, još uvek se nije izjasnilo povodom poskupljenja Poskupljenje će se odnositi isključivo domaća vozila, dok cena za vozila sa stranim tablicama ostaje ista. U obrazloženju se navodi da cena nije korigovana od 1. jula 2006. godine, a da je u međuvremenu došlo do rasta maloprodajnih cena, da je svoj doprinos dala i inflacija, ali kao glavni razlog navodi se obaveza Srbije prema evropskim bankama i EU da izjednači cenu putarine za domaća i strana vozila. Ove godine radiće se na projektu elektronskog praćenja naplate putarine u cilju sprečavanja zloupotrebe na naplatnim stanicama. Iz JP “Putevi Srbije” najavljuje se i smanjenje broja divljih izlaza koje vozači koriste da bi izbegli plaćanje putarine. preuzeto sa b92.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ce im dusha ??? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Januar 23, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan dace Bog u pakao (ne bi ja imao nista protiv poskupljenja,da su putevi valjani...a svi znamo kakvi su....jadni :-\) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Cudo ne smanje putarine za strance i dobiju izjednacenje cena, a posto i nas tretiraju kao strance lakse im ovako :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam sa motorom mene uvek puste da prodjem a da ne platim ;D , tako da me to ne zabrinjava previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Januar 24, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad necu da im placam putarine ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 24, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad necu da im placam putarine ! Upravo tako Cene putarina kod nas su sramotne...bg/novi sad je 280din...i nazad isto...po onom krsu od puta sto vijuga kao zmija...znaci 560din jedva 130km... Cim predjes u Madjarsku, 5e (400din!!!) ti je 4 dana po celoj drzavi, svi autoputevi (a njihov put se u daljini pretvara u dugu pravu liniju, i na kraju nestaje na horizontu u vidu tackice )...znaci sramota i bruka... Mislim da je 15e mesec dana ili tako nesto... U svakom slucaju, za mnogo manje pare, mnogo bolji put...bruka i sramota... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Januar 24, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad necu da im placam putarine ! , ;D ;D ;D naravno kolima placam putarinu ali mogu i starim putem Ma,postavice oni i tamo jednu rampu,ne brini se ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Januar 24, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad necu da im placam putarine ! , ;D ;D ;D naravno kolima placam putarinu ali mogu i starim putem Ma,postavice oni i tamo jednu rampu,ne brini se ;D... ma nece, tu su postavili 568 radara pa ne znash gde ti je gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 24, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma kaki radari meni je cim izadjem na auto put tablica u koferu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 24, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koje su to bitange. Zato je i pohapsena ona drumska mafija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam cesto bezobrazan pa mahnem i produzim pravo ;D ja bi ukinuo za motocikle putarinu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Januar 25, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde bre....ma motor koristi 6-10 cm puta ( zavisno od gume ) i nosivosti do 200 kg ( zavisno od motora, neki i vise ) sa ukupnom tezinom koja ( mozda ) ne prelazi 1/2 tone i to na 2 tocka....koliko tek onaj sleper od 18 komada tockova sa nosivoscu > 13 tona trosi puta ??? Stvarno ne verujem. Deder, najbolje da naucimo da letimo. Jos malo pa ce da uvedu i porez na kiseonik koji udisemo > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 26, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ja se, kao i kolega pit ne zabrinjavam previše. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 26, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A da ne govorim o auto putu NS-a, 300 din unapred!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Lopovska drzava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Koje su to bitange. Zato je i pohapsena ona drumska mafija. Pohapsili mafiju, pa sad moraju legalno da pljačkaju narod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ozbiljno iznanadjen ??? Pa ja to neplacam vec godinama, a mislio sam da to niko od motordzija i ne placa !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Januar 31, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja motorom ni ne idem autoputem, smor mi (nije to za moj motor ) a i kad bi isao, ne bih placao (krpa na tablicu kilometar pre naplatne rampe i skidanje kilometar posle, pa nek' ima kamera kol'ko hoce), ali kolima itekako moram da platim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Februar 1, 2008 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Samo migavac i pored rampe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...