Uros91 19 Napisano Januar 10, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari! Novi sam clan od ove veceri, pa da se ukratko i predstavim. Zovem se Uros, iz grada Knjazevca, rodjen 91. godine, diplomirani sam dizajner industrijskih proizvoda...Veliki sam ljubitelj dvotockasa, verujem da sam tu ljubav i strast za motorima nasledio od svog oca, kao sto je i on od svog. Prvi put sam na motoru seo...pa i ne secam se iskreno, bio sam klinac, ali licno poceo da vozim sa 13-14 godina. Secam se kada me je taj prvi dan otac ucio da vozim motor na apn6, (motor na kome su mnogi bajkeri i prelazili svoje prve kilometre), i kao svaki pocetnik naglo pustio kvacilo, dao gas do daske, a otac je bio pozadi...poleteli smo na zadnjem tocku! Nakon njega presao sam na MZ Simson takodje od 50cc, i danas ga cuvam, sjajan motorcic. Posle njega sam dobio od roditelja Sprint Prince od 125cc koji jos uvek vozim. Dok moj rodjeni brat leti na njegovoj Yamahi xj600s Diversion, ja uzivam na coperu. Sa njim sam presao oko 12000km. Proslog leta sam imao i najduzu napravljenu relaciju od Knjazevca do Bora, to je oko 100 kilometara u jednom pravcu. Dap, uglavnom sam se vozikao po timockoj krajini i okolini, Knjazevac, Svrljig, Zajecar, Nis, Bor, Sokobanja i okolna sela...Vec ovog proleca-leta imam u planu jedno malo duze putovanjce, ali o tome cu pisati u podforumu za putovanja. Veliki pozdrav za sve! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Januar 10, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Lepo predstavljanje!Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Uros91 19 Napisano Januar 10, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala najlepse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...