markulja 386 Napisano Januar 10, 2014 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo par stvari na podaju, nisam nesto u tim vodama pa ako sam negde omasio cenu slobodno mi napomenite - Skije Kneissl X Cross Carve. Na skijama su vezovi Tyrolia SL100 ABS. Daske su u dobrom stanju, imaju po koju ogrebotinu. Kantne su odlicne. Duzina skija je 180cm, radijus 22m. Cena - 25e - Ski carape Wed'ze, model RNS 900. Carape poseduju ojacanja na mestima gde je pritisak cipele na nogu najveci (na zglobovima, cevanici, peti, prstima. . . ). Elasticni materijali u predelu clanka i stopala pomazu da carapa ostane uvek na pravom mestu. Cena - 400 din par - Pancerice Atomic B-Tech J50. Velicina 270. U odlicnom stanju, vozene samo jednu sezonu. Cena - 25e Preuzimanje je moguce licno u Beogradu ili Sapcu, a naravno mogu poslati i preko kurira. Kontakt ili ovde na forumu ili na telefon: 064/0500684. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 10, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su skroz dobre cene. Mogući problem kod prodaje ovih skija je taj što treba da ih kupi neko sa min. 195cm visine da bi ih vozio onako kako carving tehnika nalaže. Reci mi koje veličine ski čarapa imaš? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Januar 10, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan u potpisu: Shumaher Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 10, 2014 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nisam omasio cene Carape imam 41-43, to sam zaboravio da napisem. S tim sto ja nosim obucu 44.5 i odgovaraju mi 43. Imao sam i vecih brojeva ali mi ove ove vise odgovaraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam za pancerice, ako me neko nije preduhitrio. Koliko su flexa... treba da pise na njima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2607 Napisano Januar 10, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu te čarape za vožnju motora tj na moto čizme da bude toplije jer vidim da su dosta visoke pa lepo mogu da ušuškaju nogu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 10, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu te čarape za vožnju motora tj na moto čizme da bude toplije jer vidim da su dosta visoke pa lepo mogu da ušuškaju nogu. Ja ih koristim u te svrhe..... sasvim komotno mozes da ih upotrebis za voznju motora..... i cena je ta ..mislim da mozes da nadjes 3 para za 999 dindzi, a na par su tu oko 400. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2607 Napisano Januar 10, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2653 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info Vlado Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Januar 10, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neka cena na pm...za sve u kompletu....poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 21, 2014 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Od carape mi je ostalo jos 3 para. Sutra dolazim u BG pa ko hoce neka se javi da ponesem Pancerice i skije aktuelne. A evo imam da dodam i decije pantalone za sneg: Velicina na njima pise 140, a inace okvirne dimenzije su: oko 40cm sirina u struku, i oko 87cm duzina nogavice. Jedina mana se vidi na trecoj slici, bile su malo duze pa se nogavica pri dnu malo ostetila sa zadnje strane. Osim toga nemaju mana. Cena: 400din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11582 Napisano Januar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi i meni jedan par čarapa, takođe u svrhe vožnje motora. Imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 23, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U subotu ce moj burazer da svrati po pancerice, ako si u Sapcu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Januar 24, 2014 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Mogući problem kod prodaje ovih skija je taj što treba da ih kupi neko sa min. 195cm visine da bi ih vozio onako kako carving tehnika nalaže. Visina skijaša apsolutno nema veze sa tim, već tehnika i željeni stil. Ove skije su dugačke zato što su iz davnih vremena kad su se takve vozile. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 27, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pancerice preuzete...extra @skijash pa prijatelju, odaj nam tajnu idealne duzine skija za nekog ko zeli da vozi carving.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Januar 27, 2014 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što većina ljudi podrazumeva pod karving vožnjom je moguće sa skijama koje su dugačke 160-170cm i imaju radijus tu negde oko 12-13m. Radijus određuje koliko je skija sposobna za nagle zaokrete. Ako je preveliki, skije mogu da se zaokrenu ali ti treba mnogo veći prostor, ili ćeš otklizavati dok to radiš, a to više nije karving. U svakom slučaju nema veze sa visinom skijaša. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...