fruitcake 478 Napisano Januar 9, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao gde da postavim temu pa aj ovde, a admini neka je prebace na drugo mesto ako sam promašio topik. Ovi likovi su mi preneli KLE-a, Afriku, a danas i drugaricinog Bandita 400 do majstora. skroz su ok i nisu ni skupi, danas njoj uzeli 2.500din od Bežanije do Kružnog puta za Kijevo. ako nekome treba takva vrste usluge iz bilo kog razloga evo vam broj telefona: 062/225-804 lik se zove Ljubiša. kapiram da nije zgoreg imati broj u imeniku i za ovako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Januar 9, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala;) Dobar info. Ps Koja je razdaljina za tu relaciju B-KPK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 9, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja ako se ne varam tu nema ni 15km jel?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 635 Napisano Januar 9, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Voze kombijem ili prikolicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 10, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan kombijem. bar je meni uvek dolazio kombi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...