Jump to content

Moto Zajednica

Italija-Muđelo, 01.06.'14. 300-ta Rosijeva trka

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 6168 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Ukratko, mnogo patetike nioko čega :neznam: Poenta cele priče je ta da si napisao "treba mi još maxi scooter drugara" i na to su ti ljudi , ponavljam još jednom, vrlo uljudno odgovorili kako to kod nas funkcioniše, pritom niko nikom nije zabranio da ti se pridruži ako želi.

Iskomentarisao si postove ljudi, između ostalog i moje mada tebe niko nigde nije konkretno pomenuo jer te i ne poznajemo - svi smo pisali oupšteno. Lupetaš (da izvineš na izrazu) o nekakvim alfa mužjacima, urinokulturama, inicijacijama, objašnjavaš nam ko si i kakav si :zbunjen: a mnogo je lakše bilo da se samo pojaviš na nekoj vožnji - recimo sad za vikend :moto3:

Na kraju ipak ideš sa onima "koji ti znaju beonjače" :neznam:

...a vidim da BRACO avanturista hoće da ide, makar i bez titule viteza ;)

Još jednom ti pišem: Želim ti da ostvariš svoje putovanje u potpunosti i da na Forumu preneseš gomilu pozitivnih utisaka :takoje:

Svako dobro :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 335 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9

To da svako ima svoj nacin razmisljanja je normalno...

Ova prepiska moze ici u nedogled i definitivno je otisla u pogresnom smeru... :neznam:

Kolegi "de Zan" zelim da mu se ovo putovanje ostvari i da ovo putesestvije prodje u uzivanju jer to je i poenta samog putovanja... Da mu zauvek ostane u lepom secanju... :zdravo:

• R A M P A Š, 987 postova
  • Motocikl: I opet... Suzuki :)

Bigi baci kosku i onda svi lajete na dve strane .... :jok:

Treba stati na kraj negativnostima i tvrdim stavovima na MSC stranicama

i bdw ja bi bubreg dao za posetu muđelu, ali ako se razvedem mmmmm :zvizduk:

• Podržavam 3

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Za pokretaca teme:

Od kako je udarila kriza poseta trkama, pa i legendarnom MUgellu je prilicno opala. Imao sam Bogu hvala priliku da prisustvujem jedared kada je bila rekordna poseta (mislim da je 2004, kad je Rossi seo na Yamahu) i utisci su i danas prilicno zivi.

Da skratim, sto se kampovanja tice to mozete U KRUGU STAZE, sto je i najludje, a mozda i najisplativije. Za sadasnje cene neznam, ali tada je bilo; samo nedelja 80 evra, plus subota 120, tada se vozilo i u cetvrtak i moglo je da se bude od tada do kraja za jos koji evro vise. Moze da se udje kamperom, a moze da se koristi i motor unutar kruga piste (ne po pisti). To zna da bude problem zbog guzve, ali moze. LJudi koji dodju kamperima ponesu skuter pa divljaju unutra. Nema tablica, pucanje, divljanje, Burn-outovi razni, blokade....pa onda ludaci koji donesu neki motor iz auta i zavrcu ga dok ne pukne, obicno pored pise da je dolivanje ulja STROGO ZABRANJENO :moto3: ...i tako..

Uvece su koncerti i zurke...u jednoj reci opasan kupleraj.

Po okolnim putevima koji su fantasticni, zna da bude i opasno. Lokalni vozaci ih jako dobro poznaju i prilicno brzo voze. Zato OPREZ!

MIslim da ces najbolje informacije dobiti na samom sajtu piste, koji je

http://www.mugellocircuit.it/

Ja nazalost vise nisam tu da vas malo "provedem" po lokalu, ali mozda se nadje jos neko od kolega ko je voljan. Ima ih.

Srecan put i lep provod.

• Podržavam 3

• Zainteresovan, 786 postova

Za Laki_90 : Ovu tvoju izjavu - ''Откуд знаш да ако ти се поквари мотор негде у 3 лепе неће дати гас и отићи својим путем?'' - ne želim čak ni da komentarišem, jer sam za svojih ko zna koliko hiljada prevezenih km na 2 i 4 točka dosta puta pomagao i potpunim strancima bajkerima u nevolji !

Џаба ја пишешм кад ти не разумеш! 1hmm.gif

• Starfleet officer, 249 postova
  • Motocikl: n/a

Poenta cele priče je ta da si napisao "treba mi još maxi scooter drugara" i na to su ti ljudi , ponavljam još jednom, vrlo uljudno odgovorili kako to kod nas funkcioniše, pritom niko nikom nije zabranio da ti se pridruži ako želi.

Jel se de Zan obratio MSC-u pa da mu se objasnjava kako to u MSC "ne moze tek tako"?

Ako je odgovor "DA", onda se ja izvinjavam jer nisam znao da je ceo podforum "Maxi scooter" zapravo MSC domen i kao takav profilisan idejama koje promovise i gaji MSC druzina.

Ako je odgovor "NE" (a ja sam mislio da je to slucaj), onda su inicijalni postovi kolega BigRider, Satelis i Laki_90 zapravo klasican trolling, i kao takav ga je bilo neophodno osuditi, ako ne od strane Urednistva/Administracije, ono bar od strane savesnih clanova.

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 786 postova

Осуди нас молим те....ипак ми тролујемо. :lol: :lol: :lol:

Што мораш да напишеш било шта што са било чиме нема везе само да би била твоја последња кад већ ниси у праву?

Овде ствари функционишу тако и крај.

Сви одавде су се прихватили тога и тога се придржавамо.

И ако си уопште читао тему, схватио си која је била наша намера.

Ако ниси (као што мислим) , иди прочитај опет!

Мој предлог је да се ова узалудна тема обрише (ништа лично против онога који је започео) !

• Podržavam 2

@ machinori:

Ne vidim sa kim' teraš dalju raspravu :stabre:

Ja čoveku objasnio da nema nikakve zle namere, on napisao "Slažemo se..." i ti sad potenciraš neku raspravu sa kojom nemaš nikakve blage veze :neznam: Otprilike kucaš na otvorena vrata...

E ovako, pošto od viška demokratije i silnog izvaljivanja mišljenje nema velike vajde, brisaću SVE postove posle de Zan-ovog "Slažemo se..." koji ne sadrže neke validne informacije vezane za predlog tog putovanja. Dakle, sav off ide u kantu. Kome se ne sviđa, ima mogućnost da prijavi nekom od Admina svoju bol. Hvala.

• ODUSTO OD DIJETE, 2771 postova
  • Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155

Ja bih ostavio samo postove koji su vezani za samo putovanje a ove rasprave pobrisao jer stvarno ne vode ničemu.

Pozzz za sve i samo opušteno čuvajmo živce trebaće nam u starosti koja će jako brzo doći pod uslovom da je svi doživimo.

• Podržavam 1

• KBK, 400 postova
  • Motocikl: Silver Wing 600

Sve je to moglo lepse da se kaze, a ne ovako...

Mislim da trebamo da budemo primer svima, kao sto i jesmo zaista. Ovako smo se malcice obrukali.

Decko ima lepu zamisao i pohvale za ideju.

Zelim mu da zaista ostvari svoju zamisao.

Idemo dalje u skladu sa nasim kodexom, nismo dzabe vitezovi samo da podsetim.

Maxi pozdrav!!!

• Podržavam 3

• Starfleet officer, 249 postova
  • Motocikl: n/a

Осуди нас молим те....ипак ми тролујемо. :lol: :lol: :lol:

Што мораш да напишеш било шта што са било чиме нема везе само да би била твоја последња кад већ ниси у праву?

Овде ствари функционишу тако и крај.

Сви одавде су се прихватили тога и тога се придржавамо.

И ако си уопште читао тему, схватио си која је била наша намера.

Ако ниси (као што мислим) , иди прочитај опет!

Мој предлог је да се ова узалудна тема обрише (ништа лично против онога који је започео) !

Ne pisem uopste bilo sta, samo pisem nesto sto ti mozda ne shvatas, pa ti se zato tako cini.

Molim te da definises gde to "ovde" stvari tako funkcionisu. U kompletnom podforumu ili u klubu?

I evidentno je da se mnoge kolege ne slazu sa vasim stavovima, a kamo li da su se "svi ovde toga prihvatili i pridrzavaju ga se". Citao sam sve detaljno i nisam nijednog trenutka pomislio da imate zle namere, vec kazem da vam je stav rigidan, nesrdacan i da to nije lepo.

@ machinori:

Ne vidim sa kim' teraš dalju raspravu :stabre:

Ja čoveku objasnio da nema nikakve zle namere, on napisao "Slažemo se..." i ti sad potenciraš neku raspravu sa kojom nemaš nikakve blage veze :neznam: Otprilike kucaš na otvorena vrata...

E ovako, pošto od viška demokratije i silnog izvaljivanja mišljenje nema velike vajde, brisaću SVE postove posle de Zan-ovog "Slažemo se..." koji ne sadrže neke validne informacije vezane za predlog tog putovanja. Dakle, sav off ide u kantu. Kome se ne sviđa, ima mogućnost da prijavi nekom od Admina svoju bol. Hvala.

Forum je, po definiciji, upravo mesto za raspravu. Ko god da je "tera" i sa kim god, slobodan je da to radi ako ne krsi pravila, zar ne?

Nema potrebe za cenzurom. I nema potrebe da budemo emotivni. Razlikuju nam se stavovi, i kulturno polemisemo. A to nije razlog da se neciji sati pisanja jednostavno obrisu, narocito ako si i sam stao na jednu od "sukobljenih" strana. Ne bi bio ferplej. A ja ako sam nekog uvredio, izvinjavam se.

Nisam rekao da postoji zla namera, to su prejake reci. U najgorem slucaju vasi komentari nisu bili kul i imali su elemente trolovanja. Da je covek usetao u vas klub, pa i da razumem da mu se na taj nacin saopsti "ko kosi, ko vodu nosi". Ali njegov post je bio krajnje pozitivan, racionalan i konkretan. Svako kome je to promaklo, trebalo bi da ubuduce malo vise otvori oci, a boga mi i srce.

Ja sada vec pocinjem da sticem utisak da sam mozda zacnuo u nezgodno mesto, i zapravo kompletan podforum Maxi scooter JESTE na neki nacin MSC-ovo "vlasnistvo", ili bar MSC clanovi tako smatraju, a da je iz nekog razloga nezgodno to otvoreno tako postaviti. Zato ponovo pitam: Da li je odgovor na moje pitanje iz prethodnog post-a "DA"? Ne teoretisem o zaveri, ne osudjujem nikoga i nista, samo pitam, da znam da ubuduce ne trosim i vase i svoje vreme.

• Podržavam 6

Mog vremena si već isuviše potrošio <_< Ako si već postao drveni advokat, doprinesi temi nekim korisnim postom. Razumem da ti je dosadno u dugim zimskim danima ali si već smorio sa bespredmetnom raspravom :zdravo:

• BJB Maxi Scooter Club, 4398 postova
  • Motocikl: Honda CRF1000D2 Adventure Sports DCT

Machinori ti si sada taj koji troluje, pa te najljubaznije molim da obustaviš tu radnju.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja